SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dernek Başkanı Rahatsız Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki şehit yakınları ve gaziler, son günlerdeki şehit cenazelerinde meydana gelen olaylar nedeniyle askeri şehitliği ziyaret edip, mezarlara karanfil bıraktılar.

Malatya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Duran Şahin, beraberinde şehit yakınları ve gazilerle birlikte Malatya Askeri Şehitliği'ni ziyaret ederek şehit mezarlarına karanfil bıraktılar.

Son günlerdeki şehit cenazelerinde meydana gelen olaylara tepki amacıyla yapılan ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Duran Şahin, "Yaşanan terör olayları ve seçim ortamına girdiğimiz şu günlerde tam bir siyasi kargaşa ile can ve kan üzerine yapılan suistimaller, biz şehit ailelerini son derece üzmektedir. Ancak herkes şunu çok iyi bilmelidir ki, şehit yakınları ve malul gaziler olarak canımız ve kanımızın üzerinden ne siyaset ne de menfaat sağlatırız. Ancak bunu gözardı edenler ve halen ısrar edenler olursa, bunların kanından şüphe ederiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız