SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dernek Kurdular

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Üyeleri, Malatya İl Genel Meclisi Üyeleri Derneği'ni kurarak ilk genel kurullarını yaptılar.

Malatya İl Genel Meclisi Üyeleri Derneği'nin yapılan ilk genel kurulunda dernek başkanlığına Meclis Başkanı Abdurrahman Atay seçilirken, yönetim kuruluna ise Ahmet Taceddin Ateş, Mehmet Başer, M. Sabri Cengiz, Mehmet Aslan, Hamit Kiraz ve Hamit Bak getirildi. Denetim Kurulu'na Ahmet Yılmaz, Kazım Çiçek ve Feti Ahmet Öz seçildi. Üst kurul üyeliklerine ise Abdurrahman Atay, Fuat Boyraz, Ramazan Bayram, M. Sait Özoğlu ve Kamil İnbaşı getirildi.

Genel kurula Ankara İl Genel Meclisi Başkanı ve Türkiye İl Genel Meclisi Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Emrullah Eren de katıldı.

SULTANSUYU'NU ZİYARET..
Öte yandan Ankara İl Genel Meclisi Başkanı Emrullah Eren ile Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay, Sultansuyu Tarım İşletmesi'ni gezerek harada yetiştirilen atları gördü.

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay'ın davetlisi olarak Malatya'ya gelen Ankara İl Genel Meclis Başkanı Emrullah Eren, Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki dünyaca ünlü Arap yarış taylarını yakından gördü.

Eren, Türkiye'deki tüm il genel meclisi üyelerinin il il dernekleşmesi sonucu Türkiye İl Genel Meclis Dernekleri Federasyonu'nun kurulduğunu belirterek il genel meclisi üyelerinin yaşadığı sorunların çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Malatya'nın çok güzel bir kent olduğunu belirten Eren, "Malatyalıların sıcak ilgisini unutmayacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız