SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Derneklerin Önemini Burada Görüyoruz"

0
Güncellendi - 2019-07-15 03:24:37
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesine bağlı Başkaya Mahallesi’nde yaptırılan kültür merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, kültür merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin ortaya çıkarılan yapı olduğunu belirtti.

Partisinin iktidarında ülkenin 4 kat büyüdüğünü belirten Tüfenkci, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarında ülkemizi 4 kat büyütürken Darendemiz de aynı şekilde büyüdü. Büyümeye devam ediyor. Darende'yi sağlıkta önemli bir merkez haline getirirken küçük ve organize sanayisini de yaptık. Biz bir ve beraber olursak, ülkemize, devletimize, bayrağımıza olan inancımızı kaybetmezsek her zaman daha güzel bir gelecek bizleri bekliyor olacak." dedi.

Milletvekili Ahmet Çakır da mahalleye kazandırılan kültür merkezinde emeği bulunanlara teşekkür etti.

Hemşehrilerimi böylesine güzel bir eseri mahallelerine kazandırdığı için kutladığını dile getiren Çakır, "Derneklerin önemini bir kez de burada görüyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu kültür merkezini meydana getiren Başkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini (MAYDER) ve mahalle sakinlerini kutluyorum." diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Darendelilerin müteşebbis ruhlu olduğuna değinerek, “Kıymetli Darendeli hemşehrilerim kendi alın teriyle kazanmasını bildiği gibi beldesine güzel hizmetler ve eserler de kazandırmasıyla tanınır." dedi.

İlçe Kaymakamı Enver Zengince, Belediye Başkanı İsa Özkan, Dernek Başkanı Hulusi Kaya ve Mahalle Muhtarı Halil Çatuk da birer konuşma yaparak, mahalleye kazandırılan kültür merkezinin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmalarından ardından, kültür merkezinin yapımında desteği bulunanlara plaket verilerek kurdele kesildi.

Yaklaşık 2 bin metrekare alanda kurulan kültür merkezi, mahalle halkının düğün, cenaze ve çeşitli etkinliklerinde kullanılacak.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatya Gerçekleri (4 yıl önce)
    Ahmet Çakır ve Selahattin Gürkan 1 ay öncesine kadar birbirinizi yazılı ve sözlü açıklamalar ile yalancı çıkarıp duruyordunuz? Ne oldu da şimdi aynı karede gülebiliyorsunuz? Tabi aranızdaki buzlar erir netice alt tarafı 1.000.000.000 (bir milyar) TL para bu gerilime neden oldu o da devletin parası ne olacak sanki canınızdan kıymetli mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    Aradaki buzlar erimiş gibi ama biz belediyenin gerçek borcu ne kadar bilmiyoruz borç olabilir bu borçlarla ne yapıldı Malatya ya bizmi görmüyoruz gören varsa söylesin sayın gurkandan açıklama bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çarmuzulu (4 yıl önce)
    Allah rızası için bu milletle daha fazla dalga geçmeyin.Yaşadığımız hayel kırıklığı yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dalga gecmiyorlar bu resmin üzerine bugün seçim olsa yüzde seksen alırlar çünkü Malatyalı sayın cumhurbaşkanına oy veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    Eskiler bir başkaydı. Omer Faruk Öz ile İhsan Koca veya Ömer Faruk Öz ile Öznur Çalık kavga ederlerdi. Adam gibi, dostluklarıda belliydi düşmanlıkları da. Onca laf söyleyin birbirinize, ondan sonra hiç bir şey olmamış gibi gülücüklerle aynı karede poz verin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şanlıkaya (4 yıl önce)
    şanlıkayanın yollarını ve su problemini çözün artık başkanım malatya merkeze 7 km ünvtye 5 km uzaklıkta bir köy var
    0
    0
    Yanıtla
  • şekerpare (4 yıl önce)
    sen bana ilişme bende senee
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Bu kadar olaydan sonra şunlara bak karikatür gibi vallahi şaşırdım çok tuhaf adamlarsınız
    0
    0
    Yanıtla