SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dernekte Kutladılar

A- A+ PAYLAŞ

Edremit Körfezi Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Akçay Dumanlıkent'teki dernek merkezini hanımlara tahsis ederek eğlence düzenledi.

Dernek Lokalinde düzenlenilen ve hanımların kendi elleriyle
yaptıkları hamur işleri, pasta ve kurabiyelerin yanı sıra çeşitli içeceklerinde ikram edildiği anma gününde dernek başkanı Mustafa Önder ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Fırat eşleriyle katıldı.

Önder yaptığı konuşmada kadınların sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasal yaşamda hakettikleri gibi temsil edilemediklerini savunarak, "Bu hiçte iç açıcı olmayan manzarayı değiştirmek için gelin bugün bir karar alalım. Hiç bir şey için geç kalınmış denemez. Bizler her Perşembe Günü Dernek Lokalimizi siz bayanların hizmetine sunacağız.
Takı tasarım Hocamız sizlere Kurs vermeyi öneriyor. Kurduğumuz folklor kursuna sizlerden ilgi istiyoruz. Erkek çocuklarımızı kurduğumuz futbol Klübüne yazdırmanızı rica ediyoruz. Üye kayıtlarımızı tamamlayalım. Çünkü belli kurumlardan dernek üyelerimizin indirimli alış-verişleri için anlaşma yapmak üzereyiz. Gününüz kutlu olsun."

Bağlamada Serhan, klavyede Ziya ve ses sanatçısı Özlem'in güçlü yorumuyla renk kattıkları, gün boyu halaylar çekilen günde dernek Kadın Kolları başkanı Zeliha Sıcak da kadınları derneklerine sahip çıkmaya çağırdı.

Kutlamaların son bölümünde Önder ve Fırat kendi eşlerinden başlayarak tüm katılımcı hanımlara çiçek dağıttılar.

HABER-FOTO: İzzet GÜNAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız