SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dernekten Eğitim Sempozyumu

A- A+ PAYLAŞ

Meşale Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından 2. Eğitim Sempozyumu düzenlendi. Sempozyumda ana tartışma konusu "Toplumsal Değişim" olarak işlendi.

Öğretmenevi Düğün Salonu'nda yapılan Meşale Derneği Eğitim Sempozyumunda Mustafa Kayan tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından Sosyolog Abdurrahman Arslan tarafından "Toplumsal değişim süreci" konulu konferans verildi.

Sempozyum kapsamında düzenlenen "Değişimin tarihi süreci" konulu panelde ise, Metin Kılıç tarafından "Peygamberlerin yaşadıkları toplumlarda toplumsal değişim ve peygamberlerin önündeki engeller", Selim Yavuz tarafından "Peygamberimiz döneminde toplumsal değişim" ve Mikail Çirkin tarafından ise "Değişim ve fıkıh" konusu konuşuldu.

Meşale Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği 2. Eğitim Sempozyumu'nda Anadolu Platformu Koordinasyon Kurulu Başkanı Turgay Aldemir tarafından da "Yaşadığımız toplumda model insan oluşturma süreci" konulu bir konferans verildi.

Sempozyum beyin fırtınası başlıklı toplantıda çeşitli çalışmaların değerlendirilmesi ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız