SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ders Alınması Gerekir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:57:45
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Soma’da meydana gelen olaydan ders alınması gerektiğini ifade etti. 

Malatya İmalat Demir ve Tamir Sanatkarlar Odası Başkanı Cevdet Özyalın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, MESOB Başkanı Şevket Keskin’e yeniden göreve seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Keskin, Malatya’da birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini söyleyerek, amaçlarının esnaf ve sanatkarların sorun ve taleplerine çözüm bulmak olduğunu kaydetti.

Soma’daki facia nedeniyle bir değerlendirme yapan Keskin, şöyle konuştu: “Herkese sağduyu çağrısında bulunuyoruz. Büyük bir facianın ardından sokak olaylarının yaşanmasını tasvip etmiyoruz. İnsanların acısını paylaşmamız gerekirken sokaklara inip eylem yapmak doğru değildir. İnsanlarımızın taziyelerini paylaşmamız gerekirken, sokak lambalarını kırmak, kepenkleri indirmekle hiç kimsenin eline bir şey geçmez. Büyük bir felaket yaşanmıştır. Herkesi sağduyuya davet ediyoruz. Bu nedenle sokaklara inmek yerine insanlara yardımlarda bulunmalıyız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız