SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ders Almamız Lazım'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, "Seçimden ders almamız lazım başarı ve başarısızlık nasıl gelir bundan daha iyi nasıl olabilirdi.Her şeyin bir en iyisi vardır. Hepimizin eksiği vardır. Benimde olabilir bu seçim sürecinde ilkelice dürüstçe Doğanşehir'e kendimizi anlatma fırsatı bulduk bu seçim sürecinde Belediye Başkanımı İlçe Başkanımı tüm arkadaşlara ve gönül veren tüm dostlara maddi manevi teşekkür ediyorum. Türkiye bir hukuk devletidir. Demokrasilerde seçmen iradesine saygı duymak en temel kavramdır. Seçim süreci bitmiştir. Belediye Başkanı artık herkesin Belediye Başkanıdır" dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman ise "Demokratik bir seçim sürecini tamamladık. Bu süreçte herkes Doğanşehir'e bakış açısını, yapacağı hizmetleri, yönetim anlayışını ortaya koydu. Halkımız da böyle bir teveccühte bulundu. Biz seçim sonuçlarını aldığımızda seçim bürosunda CHP rozetini çıkartıp tüm Doğanşehir'in Belediye Başkanı olduğumuzu orada ilan ettik. Bu anlayışlada mazbatamızı aldık. Şeffaf bir şekilde sosyal bir belediyecilik anlayışıyla Doğanşehir'in tüm sorunlarını yerinde tespit edip, çözüm yollarını arıyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız