SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dershane Hizmeti Veriliyor'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:25:34
'Dershane Hizmeti Veriliyor'
A- A+ PAYLAŞ

 Birçok yerde olduğu gibi Malatya’nın Doğanşehir İlçesi’nde de okullarda hafta sonları dershane hizmeti verilmeye başlandı. 

Doğanşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, konu ile ilgili olarak bir yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: 

"Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından açılan takviye kurslarımız öğrencilerimiz tarafından çok büyük bir ilgiyle karşılandı velilerden son derece olumlu tepkiler aldık. İlçemiz genelinde takviye kurslarımız 8 ortaokulda ,YGS-LYS kurslarımız ise 2 yerde açılmıştır. Yaklaşık 80 öğretmenin görev aldığı ve bin 250 öğrencinin yaralandığı kurslarımız Doğanşehir´de önemli bir eksikliği tamamlayarak halkımızın memnuniyetini toplamaktadır. İlçe merkezinde Atatürk Ortaokulu ve Doğanşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak merkezde 2 adet, mahallelerimizde ise Gövdeli Ortaokulu, Elmalı Ayşe Küçük Ortaokulu, Polat Vaiz Şahin Ortaokulu, Sürgü Dursun Şahin Ortaokulu, Erkenek Hürriyet Ortaokulu, Erkenek M. Kemal Ortaokulu, Kurucaova Ortaokulu Erkenek Anadolu Lisesi olmak üzere toplamda 10 okulumuzda kurs verilmektedir. Öğrenci sayımız artıkça kurs sayımızda artacaktır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız