SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dersim Maçında Hedef Galibiyet"

0
Güncellendi - 2018-10-18 03:35:35
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un futbol şube sorumlusu Kadircan Esen, "Ligde 4 haftalık bölümde 10 puan topladık ve şampiyonluk yarışımızı sürdürüyoruz. Önümüzde Dersim 62 Spor karşılaşması var. Dersim 62 Spor deplasmanında hedefimiz galibiyet" dedi.

Esen, ligin 4.haftasında sahalarında konuk ettikleri 1920 Maraş Spor karşısında iyi bir mücadeleyle 3 puana uzandıklarını ifade ederek, "Takımımız 1920 Maraş Spor karşısında iyi bir futbol ortaya koydu. Baştan sona iyi mücadele eden takımımız sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi" dedi.

1920 Maraş Spor mücadelesinde takımı yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Esen, "Tüm takımı alınan galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca tribünde bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Yönetimden teknik heyete, futbolcularımızdan tüm çalışanlara uyum içerisinde sürece devam ediyoruz. Sezon başında demiştim herkes üzerine düşeni yaparsa bu takım başarılı olur diye şu an yönetim, teknik heyet ve futbolcular elinden geleni fazlasıyla yapıyor. İç saha maçlarında taraftarımızın desteğinin artarak devam etmesini istiyoruz" diye konuştu. 

Esen, ligde iyi gidişatlarını sürdürmek istediklerini belirterek, şunları söyledi: "Önümüzde Dersim maçı var. Grup'ta oldukça önemli bir maç. Belki de sezon sonu 'iyi ki' yada 'keşke' denilecek maçını oynayacağız. Bizde sonunda 'iyi ki mücadele edip kazanmışız' demek istiyoruz. Hedefimiz galibiyet. Dersim deplasmanından mutlak 3 puanla dönmek istiyoruz."

Her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını dile getiren Esen, "Yeşilyurt Belediyespor 2.Grupta her maçın mutlak favorisidir. Yeter ki sahada isteyelim ve inanalım. Bu sene inşallah bu takımı 3.Lige çıkartmanın gayretindeyiz. Alternatifli bir kadroya sahibiz. İyi bir kadronun yanı sıra karakterli futbolcularımız var. Bu sezon hedefimize ulaşacağız" dedi.

Esen, orta saha oyuncusu Mehmet Güler'in kart cezası nedeniyle Dersim 62 Spor maçında forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız