SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dersim'i Şampiyonluğa Taşıdı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:29:08
Dersim'i Şampiyonluğa Taşıdı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ile 44 Malatyaspor sayesinde tanışan ve bir sezon sarı kırmızılı formayı giydikten sonra Dersimspor'a transfer olan Arjantinli Lucas Sebastian Rodriguez, takımını şampiyonluğa taşıdı.

BAL Ligi'nde 2 Malatya temsilcisinin de bulunduğu 3. Grup'ta şampiyonluk ipini Dersimspor göğüsledi. Bir dönem 44 Malatyaspor'da forma giyen ve daha sonra özellikle Arjantin'in renklerine benzediği için Dersimspor'u tercih eden Lucas, attığı 20 golle, takımının şampiyonluğunda büyük rol oynadı. 

La Pampa doğumlu 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2013-2014 sezonunda 44 Malatyaspor'da ortaya koyduğu performansla dikkatleri çekmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız