SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dersimize İyi Çalıştık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:20:23
A- A+ PAYLAŞ

1 Kasım seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerini sürdüren AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci’nin son durağı Yeşilyurt Muhtarlar Derneği oldu. 

Ziyarette ilk olarak konuşan Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz, 1 Kasım seçimlerinde AKP’ye milletin yeniden görev verdiğini belirtti. Şahbaz, “Bundan önceki çalışmalarından dolayı AK Parti’ye teşekkür ederiz. İnşallah bu 1 Kasım’da verilen mesajla birlikte AK Parti bu sorumluğun bilincinde olarak verdiği vaatleri 90 gün içerisinde hayata geçirecektir” diye konuştu. AKP’ye güvendiklerini ve inandıklarını belirten Başkan Şahbaz, ayrıca muhtarların özlük hakları ile ilgili verilen destekten dolayı da Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerini iletti. 

Süleyman Şahbaz’ın ardından söz alan Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci ise 13 yıllık AKP iktidarı boyunca birçok ilklere ve reformlara imza attıklarını söyledi. AKP'nin Türkiye’yi belli bir aşamaya getirdiğini dile getiren Tüfenkci AKP'nin 7 Haziran’ı hiç yaşanmamış gibi kabul etmesinin mümkün olmadığını ifade eti. Tüfenkçi, "7 Haziran Seçimlerinde AK Parti olarak dersimize iyi çalıştık. 7 Haziran’da biz oy kaybettik ama bunun nedenlerini ve sebeplerini iyi tahlil ettik. Bundan sonra çıkardığımız dersler doğrultusunda hareket etmemiz gerekir. Toplumun her kesimi ile ilgili vaatlerimizi yerine getireceğiz ve ülkenin bir sıçrama yapması noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İnşallah meclis yeminin den sonra Meclis Başkanını seçerek hükümeti kuracağız ve Türkiye’nin birikmiş meselelerini çözmeye yönelik gayret ve çabalarımızı görmüş olacaksınız. Önümüzde 4 yıllık bir süre var ve bu 4 yıllık sürede artık bizim boş laflarla, dedikodularla veya polemiklerle uğraşmamıza mahal yok, hizmet yapmamız lazım, iş üretmemiz lazım ve en önemlisi de Malatya’yı ve Türkiye’yi büyütmemiz lazım” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız