SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dertleri Bizim Derdimizdir"

0
Güncellendi - 2017-11-02 20:52:32
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı , Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara beraberinde bir heyet ile birlikte ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, “Malatya’da Sayın Belediye Başkanımızın destekleri ile inşallah şehit yakınları ile gazilerimizin bir sıkıntısı kalmayacak. Bizler için bayrağımız ve vatanımız her şeyden önce gelir. Bayrağımız için biz çok bedeller ödedik. Bu değerlerimize sahip çıkmamız lazım. Her zaman yanımızda olan, bizlere olan ilgi ve alakasından dolayı Sayın Belediye Başkanımıza sonsuz sevgi ve saygılarımızı iletiyorum. Derneğimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı, Dernek Genel Başkanımız Albay Taner Ural’ın da Sayın Belediye Başkanımıza selamlarını iletiyorum.” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman şehit yakınlarımız ve gazilerimiz ile beraber olmaya gayret ediyoruz. Onların dertleri bizlerin dertlerimizdir. Devletimizin ve hükümetimizin gazilerimize ve şehit ailelerimize vermiş olduğu değeri başka bir devlette görmek mümkün değildir. Bu millet vatanı ve bayrağı için şehitliği göze almış bir millettir. Türkiye, terör örgütleri ile ciddi bir mücadele içerisindedir. Bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükran ile yad ederken, hayatta olan gazilerimize de sıhhat, sağlık ve afiyet diliyorum.” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, derneklerine yapmış olduğu destek ve yardımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a Türk Bayrağı, Plaket ve Malatya Şehitleri Albümü hediye etti.

(Bülten)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız