SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dertlerimiz Ortak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:44:13
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, “Hem iktidara hem de yerele uzun bir mola verdirelim” dedi. 

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Kazancıoğlu, Paşaköşkü Mahallesi esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kazancıoğlu, yerel seçimde destek istedi. 

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi altında ziyaretlerini sürdüren Kazancıoğlu, “Vatandaş ve esnaflarımızla bir hayli fazla ortak dertlerimiz var. Bunun için uzun süren görüşmeler yapıyoruz. Paşaköşkü Mahallemiz kenarda bırakılmış ve mahrum edilmiş. Fikri ve filli olarak çok sıkıntılar yaşamış bir mahallemiz. Hepsi farkındalığı olan hemşerilerimiz. Belediye ile ilgili sıkıntıları var. Bunun yanında Türkiye’nin genel durumundan çok rahatsızlar. Türkiye’de “Cumhuriyet, Atatürk, Türküm” demek gibi kaygılar taşıyorlar. “Bu cümleleri kullanmanın sıkıntılı olduğu dönemleri yaşıyoruz” diyorlar. Aynı kaygıları bende taşıyorum” dedi.

“HERKESE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”

Ülkenin geleceği adına Paşaköşkü Mahallesi ziyaretinde “umut var” olduğunu ifade eden Kazancıoğlu, “Bugün ki yönetim anlayışı adaletten uzak, hizmetten uzak. Çok küçük hesaplar peşindeler. Dindarlık olmazsa olmazımız. Bunların yaptığı dindarlık değil. Farklı şeyler peşindeler. Hemşerilerim buna rağmen devlete olan güvenlerini yitirmemişler. İnşallah biz bu yönetim anlayışını değiştireceğiz. Herkese eşit şekilde hizmet götüreceğiz. Herkesi kucaklayıp, herkesin sorunlarına çözüm arayacağız” şeklinde konuştu. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız