SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Despot Bürokratlar Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:45:33
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Arapgir Kaymakamı Ercan Turan ve esnafları ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Arapgir Kaymakamı Ercan Turan, Arapgir'de güzel bir çalışma ortamı yakaladıklarını ifade ederek, "4 yıldır burada görev yapıyoruz. Sayın Milletvekilimiz her vesileyle Arapgir'in yanında olmuştur. Bu anlamda Arapgir'de çok güzel projeler meydana getirdik. Arapgir'de olumlu bir çalışma ortamı yakaladık. İlçe halkıyla da çok güzel bütünleştik. Bu bütünleşmenin sonucunda da elimizden geldiği kadar güzel eserler meydana getirdik. Bu noktada başarılı olduğumuz bir çok husus var" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, Arapgir İlçe Kaymakamı Ercan Turan ile birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını kaydetti.

Devlet ile yerel yöneticilerin müşterek hareket etmeleri neticesinde güzel eserlerin ortaya çıktığını dile getiren Şahin, "Bizden önceki dönemlerde devletin despot yüzünü yansıtan bürokratlarımız vardı. Ama biz her zaman 'devlet, millet içindir' dedik. Devlet, milletin hizmetinde olduğu; devlet ile milletin kaynaşması tesis edildiği sürece ortaya bir eser çıkar" diye konuştu.

Milletvekili Şahin, daha sonra Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve beraberindeki partililer ile birlikte Arapgir İlçesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız