SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Desteğe İhtiyaç Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:53:24
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp basın sözcüsü Selim Pilten, Yeni Malatyaspor'un her türlü desteğe ihtiyacının olduğunu söyledi. 

Pilten, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin takıma büyük destek verdiğini belirterek, "Takımımızın en büyük destekçisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'dır. Büyükşehir belediyemiz, kendi üzerine düşen ve söz verdiği şeyleri büyük oranda yerine getirdi. Yönetim kurulu üyeleri, kendi üzerine düşeni yerine getiriyor" dedi.

"UFAK TEFEK SIKINTILAR OLABİLİR"

Ödemeler noktasında sıkıntı yaşamadıklarını dile getiren Pilten, "Ortada bir bütçe var. Bütçe, etap etap sekteye uğrayacağı gibi, rahatlayacağı durumlarda olacaktır. Yeni Malatyaspor'da ufak tefek sıkıntılar olabilir. Ama bunlar büyütülecek şeyler değil. Her kurumun, kuruluşun ve şahsın yaşayabileceği sıkıntılar bunlar. Aşılamayacak problemler değil" ifadelerini kullandı.

"HER TÜRLÜ DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"

Pilten, Yeni Malatyaspor yönetiminin üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını vurgulayarak, "Yeni Malatyaspor, Malatya'nın ortak paydasıdır. Malatya'daki bütün dinamiklerin, bu takım üzerinde harekete geçmesi gerekiyor. Yeni Malatyaspor'un her türlü desteğe ihtiyacı var. Herkesi takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. İnşallah sezon sonunda da hep birlikte mutlu sona ulaşacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız