SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Desteğe 'Peşin' Teşekkür..

A- A+ PAYLAŞ

Önümüzdeki Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yeşilyurt 14. Kiraz, Kültür ve Spor Festivali öncesi, ilçe kaymakamı ve belediye başkanı, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret ettiler.

Ziyarete ilişkin Belediye Basın Bülteni şöyle:

"Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan ve Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

24 Haziran Salı günü gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı 28 – 29 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek, Yeşilyurt 14’ncü Kiraz, Kültür ve Spor Festivaline davet eden Yeşilyurt Kaymakamı Bulgan, Festival de resmi törenler haricinde kültür, sanat ve spor alanlarında birçok etkinliğin gerçekleştirileceğini belirtti.

Kaymakam Bulgan, “Etkinliklerimizde bize göstereceğiniz destekten ötürü şimdiden teşekkür ediyoruz. Sizleri ve Malatyalı hemşehrilerimizin katılımlarını bekliyoruz” dedi.

28 –29 Haziran tarihleri arasında Yeşilyurt Kiraz ve Kültür Festivalini gerçekleştireceklerini belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Kavuk, “Sayın Başkanımızı festivale davet ettik. Oda bize katılacağını beyan ettiler. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Festival akşamlarında müzik şölenlerinin yapılacağını hatırlatan Başkan Kavuk, Festivalin birinci günü Ferhat Göçer, ikinci günde ise Türk Halk Müziği Sanatçısı Türkü’nün konserlerinin olacağını belirterek bütün Malatyalıları festivale beklediklerini söyledi.

Kavuk, “Malatya kayısı festivalinin de başarılı geçmesini diliyorum. Bize ihtiyaçları olursa Malatya’nın ve Fuarcılığın hizmetindeyiz” dedi.

Yeşilyurt Kiraz Festivali’nin Malatya’da geleneksel hale gelen festivallerden biri olduğunu özellikle İstanbul’daki Malatyalıların katılmasıyla festivallerimiz daha anlamlı bir hale geldiğini belirten Başkan Akın, Festivallerin Malatyalıları bir araya getirdiğini ve kaynaştırdığını söyledi.

Başkan Akın, “Biz inşallah kardeş belediye olarak üzerimize düşen görevleri ifa edeceğiz. İnşallah o gün sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Hep bir arada olacağız. Bu festivalin diğer festivallere oranla daha da parlak geçeceğine inanıyorum. Çünkü her geçen sene bir evvel ki festivalde düşünülmemiş veya eksik kalan hususlar tamamlanıyor. Festivalin hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Yeşilyurt Kaymakamı Erkan Bulgan ziyaretin anısına, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a kiraz hediye etti.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız