SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Desteğe Teşekkür Plaketi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:23:48
Desteğe Teşekkür Plaketi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi tarafından organize edilen Turgut Özal Uluslar arası Ekonomi ve Siyaset Kongresine destek veren Yeşilyurt Belediyesinin teşekkür plaketi Başkan H.Uğur Polat’a verildi.

“Kurumsal Yönetim ve Kurumsallaşma “ başlığı altında gerçekleştirilen Turgut Özal Uluslar arası Ekonomi ve Siyaset Kongresi, İnönü Üniversitesi yerleşkesindeki Kongre ve Kültür Merkezindeki sempozyumlarla devam ediyor.

Kongrede, Türkiye’nin çeşitli Üniversitelerin üst Yönetimlerde görev yapan akademisyenler ve bilim adamları ekonomide üretim, tüketim ve kurumsallaşma konularında sunum yapıyor.

Sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gerçekleşen projelerde yer almaya özen gösteren Yeşilyurt Belediyesi, üç gün sürecek olan Turgut Özal Uluslar arası Ekonomi ve Siyaset Kongresine destek sağlayan kurumlar arasında yer aldı. 

Bugün gerçekleşen panele katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a kongreye desteklerinden dolayı İ.Ü. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tekici tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

“ TÜRKİYE EKONOMİYE YÖN VEREN ÜLKELER ARASINDA OLMALIDIR “

Verilen plaketten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Türkiye’nin ekonomiye yön veren ülkeler arasında yer alma zamanının geldiğini söyledi. Türkiye’nin ihraç ettiği ürünlerin kıymetli ve değerli olduğunu vurgulayan Başkan H.Uğur Polat, “Bizler nerede ve hangi görevde olursal olalım temel hedefimiz, bu güzel ülkenin milletine hizmet etmektir, bizler bu milletin hizmetkârıyız. Kongreye adı verilen hemşerimiz Eski Cumhurbaşkanımız rahmetli Turgut Özal’ı rahmet ve saygıyla anıyorum. Türkiye açılım ve değişim dönemini Özal ile birlikte yaşamaya başlamış ve farklı bir konsepte bürünmüştü. Akademisyenler ve bilim adamları sayesinde ihraç ettiğimiz ürünlerin değeri ve kıymeti daha fazla artacaktır, yeni, farklı ve ihtiyaçlara cevap verecek ürünler çıkarmak durumundayız, üretim aşamasında siz değerli hocalarımızın emeklerine önem verilmeli. Sizlerin yetiştirdiği kıymetli öğrencilerimizin ülkemizin büyümesi için daha fazla çalışacaklarına yürekten inanıyorum, genç kardeşlerimizin vizyon ve ufku sayesinde Türkiye daha iyi durumlara gelecektir. Artık gelişen ülkeler arasında sıyrılıp ekonomiye yön veren ülkeler arasında olmalıyız. Siyaset kurumları da bu çalışmalara destek veren tarafta olacaktır” dedi.

Başkan H.Uğur Polat, konuşmasının sonunda Türkiye’nin değişim ve dönüşümüne öncülük eden hemşerimiz Eski Cumhurbaşkanı rahmetli Turgut Özal’ın adının Kongreye verilmesinden dolayı İnönü Üniversite Yönetimine teşekkür etti.

Başkan Polat ayrıca, panele konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Nalan Akdoğan, Prof. Dr. Günal Önce, Prof. Dr.Dilek Demirbaş ve Prof.Dr. Mahmut Tekin’e teşekkür plaketlerini verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız