SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Desteğimiz Sürecek'

A- A+ PAYLAŞ

Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Komisyonu ile aylık olağan toplantısını yaptı. Toplantıya erkeklerin ve gençlerin de yoğun katılımı olduğu görüldü.

Dernek Başkanı Asım Aydoğdu hemşerilerine, “Bugüne kadar düzenlediğimiz tüm etkinliklerde katılımınız ile bize vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum, hoş geldiniz” diyerek toplantıyı başlattı ve derneğin bugüne kadar yaptığı etkinliklerden söz etti.

Aydoğdu, bugüne kadar düzenledikleri kurslar gibi bu hafta başlayan okuma yazma kursunda da uzman öğretmenlerin yer alacağını belirten Başkan Aydoğdu, kurs öğretmenleri Hatice Kuzucu ile Emine Tosun’u hemşerilerine tanıttı.

Derneğin bundan sonra yapacağı etkinliklerinden söz edildi, yeni öneriler sunuldu. Katılımcılar derneğin etkinliklerinden memnun olduklarını ve desteklerinin artarak devam edeceğini belirtmelerinin ardından evlerinde yapıp getirdikleri yöresel yemekler ikram edildi ve toplantı sona erdi.

YAZI: Süleyman ÖZEROL
FOTO: Osman ÇELİK

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız