SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Desteğimiz Sürecek'

A- A+ PAYLAŞ

Almanya'nın Mannheim şehrinde faaliyet gösteren Avrupa Malatyalılar Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Alabaş, Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Alabaş; Malatya Valiliğince başlatılan Kardeş okul projesi kapsamında kendi dernekleriyle Beydağı kasabası ilköğretim okulunun eşleştiğini, bu nedenle 160 adet masa ve sandalyenin okula teslim edildiğini, ayrıca Yeşilyurt Mahmut Çalık Devlet Hastanesine 12 adet diyaliz cihazı, Arguvan ilçesi ve Malatya merkezine akülü ve tekerlekli sandalye, tıbbi malzemeler hibe edildiğini belirtti. Alabaş, Malatya'ya yardım ve desteklerinin süreceğini bildirdi.

Vali Daşöz de, 2 ay önce Köln ve Berlin'de Bulunan Malatya derneklerinin etkinliklerinde Almanya’daki Malatyalılılarla bir araya geldiğinde 91 Bin Dev Öğrenci, Kardeş Okul ve Gurbetçiler Hasret Ormanı projeleri hakkında görüştüğünü, bugün ise Murat Alabaş’ın Mannheim’den bir TIR dolusu malzemeyi Malatya'ya ulaştırdığını, kendisine ve dernek yönetim kuruluna teşekkür ettiğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız