SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Desteğine İhtiyacımız Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:44:53
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 30 Mart seçimlerinden sonra tekrar göreve başlaması dolayısıyla Vali Vasip Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte  yerel idareler anlamında önemli bir değişiklik olduğunu belirterek, “Malatya’nın bütün il sınırlarına artık Büyükşehir Belediyesi hizmet götürecek. Bütün kurumlarımızla işbirliği içerisinde sadece belediyeciliğin rutin işleri değil, eğitimden sağlığa kadar bütün alanlarda, her konuda şehrimizin gelişmesi ve çok daha iyi noktalara gelmesi için istişarelerle çalışma ve gayret göstereceğiz. Sayın Valimizin her zaman desteğine ihtiyacımız var. Bugüne kadar gerçekten Sayın Valimizin hep desteğini gördük. Bundan sonra da Malatya’nın geleceği için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Malatya Valisi Vasip Şahin ise Başkan Çakır’a ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileterek “Yaklaşık 1.5 yıl beraber çalıştık. Zaten o çalışmamız sırasında da karşılıklı güzel bir işbirliği içindeydik. Dolayısıyla bu şehrin gelişiminde, imarında, kalkınmasında, her türlü alt ve üstyapı kurumlarının tamamlanmasında, takviye edilmesinde ve daha ileri götürülmesinde şimdiye kadar birlikte çalıştık. Bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ortak payda ve hedeflerinin insan olduğunu vurgulayan Vali Şahin, özetle şunları kaydetti:

“Hangi sahada vatandaşımıza hizmet ihtiyacı doğmuşsa bütün kurumlarımızla o sahada ilgili kurumlarımıza destek vermek durumundayız. Şimdiye kadar hep böyle yaptık, bundan sonra da inşallah daha da artarak devam edecek. Yeni büyükşehir statüsünün ilimize avantajlar getireceğine inanıyorum. İnşallah belediye de büyükşehir olarak yeni yapılanmasını bu hedefe göre dizayn ediyor. Hizmetlerinde bizler de kendilerini yalnız bırakmayacağız. Ne zaman desteğe ihtiyaçları olursa her zaman onların yanında olacağız. Hedefimiz ve gayemiz bir: Malatya’mıza ve ülkemize hizmet etmek. Dolayısıyla onun dışındaki bütün hususlar ayrıntıdır. İnşallah Büyükşehir Belediyesi çok daha güzel hizmetlere vesile olacaktır. Yeni seçilen meclis üyelerimizi de Belediye Başkanımızın şahsında tebrik ediyorum. Onlar da ilimizin gelişmesine önemli katkılarda bulunacaktır. Başarılar diliyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız