SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Desteğinize İhtiyacımız Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:42:55
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi'nde   seçim  çalışmaları  dernek ve STK temsilcilerini ziyaretlerle sürüyor. Milletvekili adayları Battalgazi Muhtarlar Derneğine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında  açıklama yapan MHP milletvekilli adayı Şinasi Kazancıoğlu , “ İnsanlar geleceğe umutsuz bakmaktalar. Hem ekonomik anlamda hem de güvenlik açısında kaygılar var. “dedi.

Battalgazi Muhtarlar Derneği'ne, kalabalık bir heyetle ziyarette bulunan MHP milletvekilli adayları Şinasi Kazancıoğlu, Hakan Yılmaz, Güzin Koçak ve Serdar Yılmaz'a, MHP Malatya il Başkanı Mehmet Erdem ve Ülkü Ocakları Muzaffer Karaca  eşlik etti.

Battalgazi  Muhtarlar Derneği Başkanı A. Vahap Ortaç,  yaptığı açıklamada Şinasi  Kazancıoğlu'nu Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylık döneminde tanıdıklarını söyleyerek sözlerini "Biz her zaman  söylüyoruz. Malatyalılar, Malatya'ya sahip çıkmalı. Değer veren insanlar mecliste olmalı. Sırf kütüğünde Malatya yazıyor değil,gönlüden Malatyalı olmalı." şeklinde sürdürdü.

Milliyetçi Hareket Partisi 1. sıra milletvekili adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu ise Malatya’nın sorunlarının bilinci içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken, ülkede yaşananlarında insanları umutsuzluk içrisine sürüklediğini vurguladı. Türkiye’nin geleceğine , MHP’ye oy vermesi gerektiğini ifade eden Kazancıoğlu, konuşmasında şunları söyledi:

"Burası kanat önderliğinin yapıldığı bir kurum, sizler Malatya ile daha hemhalsınız. İnsanlarımızın ihtiyaçlarını dertlerini daha çok biliyorsunuz. Bu anlamada bilgilenmek ve dertlerinizi dinlemek için sizleri ziyaret ediyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu durum ile ilgi olarak gerek ekonomik gerekse milli güvenlik açısında olan son olumsuz durumlar insanları tedirgin etmekte, insanlar geleceğe umutsuz bakmaktalar. Hem ekonomik anlamda hem de güvenlik açısında kaygılar var. Bu ülkenin birliği dirliği açısından. MHP olarak bizler bunun mücadelesini vermekteyiz. Her şeye çare olabilmek için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Mecburiyetimiz var, çünkü biz bu ülkenin insanlarıyız. Malatya'nın dertlerini iyi bilen bir ekibimiz var hem yerel anlamda hem de ülke bazında Malatya'nın ihtiyaçlarını iyi bilmekteyiz. Temsil hakkı verirseniz bunları kürsülerden dile getireceğiz. Muhtarımında söylediği gibi MHP'nin mecliste olmasına ihtiyaç var. Biz sizden mecliste olmayı değil iktidar olmayı istiyoruz. Bizleri destekleyin sizlerin tembihine, tenkitine bile ihtiyacımız var. Konu Malatya ve Türkiye ise birbirimizi tamamlayacağız. Nasıl daha çok oluruz, nasıl daha iyi başaracağız, mecliste bunları konuşacağız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız