SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Desteğinize İhtiyacımız Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:35
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Türkiye’nin her anlamda devleştiğini ifade ederek, 

Çakır, AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat ve partililer ile Yaka Köyü sakinleriyle bir araya geldi.

“SİZLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Yaka Köyü sakinleriyle gerçekleştirilen toplantıda konuşan Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gücünü milletten aldığını söyledi.

Milletten aldıkları desteklere Türkiye ve Malatya’yı ileri seviyelere taşıdıklarını kaydeden Çakır, “Sizlerin desteğine her zaman ihtiyacımız var. Bu süreç gerçekten çok önemli. Yaka Köyü bu sürecin önemini iyi biliyor. Bu sürecin iki boyutunu iyi görmek gerekiyor. Birincisi yerel yönetim,

 İkincisi de geren yönetim. Ortam her geçen gün geriliyor. Bu AK Parti kurulduğu gün başladı. Çok entrikalar yapıldı. Başbakanımızın her zaman önü kesilmek istendi. Bir şiir okuduğu için cezaevine konulmasından, AK Parti için defalarca kapatma davalarının açılması ve darbeye kadar her yol denendi. Hala da denenecektir. Niye deneniyor? Çünkü rahatsız olan o kadar kesim var” dedi. 

“ÖZGÜRLEŞEN VE DEMOKRATİKLEŞEN GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE VAR”

Çakır, yasaklarla mücadele sonrası demokratikleşen ve özgürleşen güçlü bir Türkiye’nin oluştuğunu belirterek, şunları söyledi: “Türkiye’nin hızla büyümesi, güçlenmesi ve bölgede güçlü bir aktör olması, dünya siyasetinde var olması ve dünya siyasetinde dengeleri bozması herkesi rahatsız etti. Dolayısıyla yükselen bir güç var. Büyük bir lider var. Yüz yılın en büyük liderlerinden biri olan Başbakanımız var. Dolayısıyla Türkiye’nin güçlenmesinden rahatsız olan var.  Birçok ülke ekonomik kriz yaşarken, Türkiye bundan etkilenmedi. Kendi savunma sanayisini geliştirip; kendi uçağını, kendi denizaltı ve gemilerini üreten bir Türkiye var. Kendi yaptığı uyduyu, uzaya gönderebilecek bir Türkiye’den artık bahsediliyor. Kanal İstanbul, boğaz köprüleri, metrolar gibi Cumhuriyet tarihinin üzerinde yapılan havaalanları, bir o kadar üniversiteler. Her anlamda devleşen bir Türkiye’de var.  Bunu gerçekleştiren bir lider ve parti var. Bu nedenle AK Parti ve Başbakanımızın önünün kesilmesini isteyenler var. Diğer yandan gerçekten inancını yaşayamayan, kendini ifade edemeyenler vardı. Kürt kendini ifade edemiyor, Alevi kendini ifade edemiyordu. Kürtçe konuşmak yasaktı. Kürtçe şarkı söylemek yasaktı. Ama şuanda özgürleşen ve demokratikleşen güçlü bir Türkiye var.”

“KAYNAKLARI EN VERİMLİ ŞEKİLDE KULLANDIK”

5 yıllık süreçte kaynakların kısıtlı olmasına rağmen en verimli şekilde kullanıldığına dikkat çeken Çakır, Malatya’nın her noktasına hizmet götürdüklerini söyledi. 

Çakır, kısıtlı gelirle birçok projeyi hayata geçirdiklerini dile getirerek, büyükşehirle birlikte imkanların daha da genişlediğini belirtti. Büyükşehrin verdiği avantajlarla birlikte hizmetlerin artarak devam edeceğini söyleyen Çakır, “Omuz omuza verip, daha fazla hizmet üretmeye çalışacağız” dedi. 

“MALATYA YENİ BİR OLGUYLA YOLUNA DEVAM EDECEK”

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, 30 Mart’la birlikte Malatya’nın yeni bir olguyla yoluna devam edeceğini belirtti. 

Malatyalıların hayali olan “büyükşehir olgusunun” 30 Mart’tan sonra resmileşeceğini anımsatan Polat, “Büyükşehir olma, AK Parti’mizin Türkiye’ye getirdiği yerel vizyon, mahalli idareler vizyonudur” ifadesini kullandı. Polat, Malatya’nın atılımı ve gelişimi için büyükşehrin çok önemli bir fırsat olduğuna değinerek, “Büyükşehrin getirdiği fırsatları en iyi şekilde değerlendirip, Malatya’mız ve Yeşilyurt’umuzu çok daha ileri seviyelere taşıyacağız” diye konuştu. 

“KİRLİ TUZAKLARI HEP BİRLİKTE BOZACAĞIZ”

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, 30 Mart yerel seçimlerinin kendileri için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

30 Mart tarihinde yapılacak seçimlerin, sadece mahalli idareler seçimlerinden ibaret olmadığına dikkat çeken Taşkın, “Başbakanımıza, AK Partimize yapılan saldırıları, kumpasları ve kirli tuzakları izlediğimizde, bu seçimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Bu seçim; milletin bütün manevi değerlerine düşman, imam hatibe düşman, Kuran kursuna düşman, başörtüsüne düşman, mescide ve demokrasiye düşman darbeci zihniyet ile sizin bütün manevi değerlerinize saygılı, manevi duygularınızı bütün benliğinde yaşayan, toplumun manevi değerlerine cevap vermiş, Güneydoğu’da 30 yıldır kanayan yarayı iyileştirmiş, AK Parti kadrolarının seçimidir. Bu nedenle 30 Mart çok önemlidir. Kirli tuzakları, 30 Mart’ta milletimizle birlikte bozacağız” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız