SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Desteğinize Teşekkür Ederim"

0
Güncellendi - 2016-08-17 04:10:32
A- A+ PAYLAŞ

Önce Vatan Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Halit Ziya Öztürk ve dernek üyeleri Vali Toprak’ı makamında ziyaret ettiler.

Her iki derneğin yöneticileri, Malatya'da göreve başlaması münasebeti ile Vali Toprak’a yeni görevinde başarılar diledikten ve hayırlı olsun dileklerinde bulunduktan sonra kendilerini kabul ettiği için, ayrıca da 15 Temmuz akşamı ve sonrasında yaptığı olumlu ve yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Konuklar, Vali Toprak'ın bu hain darbe girişimi esnasında ve sonrasında çok önemli çalışmaları ve gayretleri olduğunu belirterek, ilimize yeni gelmesine ve göreve yeni başlamasına rağmen Malatyalılarla bir bütün olarak davrandığını ve büyük bir gayret ve özveride bulunarak ilimizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmasının önüne geçtiğini ifade ettiler.

Vali Toprak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. Toprak, 15 Temmuz akşamı ve ertesinde tüm ülkede olduğu gibi Malatya'da önemli olayların yaşandığını dile getirerek, "Burada bu hain darbe girişimi sırasında vatanına, milletine ihanet eden FETÖ / PDY teröristlerine geçit vermeyen sizin gibi sivil toplum kuruluşlarımızın büyük payı var. Bu sebepten hem sizlere katkılarınız ve destekleriniz hem de ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Bülten

ş1

ş2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız