SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Desteğinizi Bekliyoruz..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP aday adaylarından Yaşar Bulgurlu, MAKİAD'ı ziyaret ederek, destek istedi.

Bulgurlu'nun basın bülteni şöyle:

"Ak Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Yaşar Bulgurlu, MAKİAD’ı ziyaret etti. Bulgurlu, MAKİAD Başkanı Ömer Fatin Nalçacı ve dernek üyeleri tarafından kapıda karşılandı.

Bulgurlu, burada yaptığı konuşmada bir seçim sathına girdiklerini ve bu nedenle çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; “amacımız bu süreç içerisinde sizlerle fikir alışverişi yapmaktır. Bu yola çıkarken başta Başbakanımızın dış ülkelerdeki duruşuna katkı sağlamak, Ankara’ya Malatyalıların sesini işittirmek, sorunlarını ulaştırıp çözümlerine katkı vermektir. Bu vesileyle çıktığımız bu yolda desteğinizi bekliyoruz.”

MAKİAD Başkanı Ömer Fatin Nalçacı, ‘oturduğu koltukla değer bulan değil, oturduğu koltuğa değer katacaksınız’ diye başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; “ülke olarak büyük badireler atlatıyoruz. Geçen dönemin bakan ve milletvekillerine bu minvalde minnet borçluyuz. Güzel işler başardılar, büyük başarılara imza attılar.
Önümüzdeki dönem çalışma trendini biraz daha yükseltmek gerekiyor. Onun için önümüzdeki seçim önceki seçimlerden daha önemlidir. Milletvekili olarak Anakara’ya gidecek adayların da bu konuda durumlarını önemli kılıyor.
MAKİAD olarak bütün aday adaylarını mercek altına aldık. Yapılarını ve projelerini takip ediyoruz. Sizleri de yakından tanıyoruz. Gerek İstanbul’daki iş hayatınızı gerek Malatya’daki iş hayatınızı yakından bilen biri olarak başarınızı takdir ediyorum. Bunları göz önünde bulundurarak aday listesinde isminizi görmek isteriz. Sizin yapılacak çalışmalara büyük katkı sağlayacağınıza inanıyorum. Biliyorum ki siz, oturacağınız koltukla değer bulmayacak, oturacağınız koltuğa değer katacaksınız.
Bu dilek ve temennilerle çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız