SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Almak İçin Buradayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:13:34
A- A+ PAYLAŞ

 Beyaz Et Üreticileri Birliği Başkanı Serdar Yıldız, Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, beyaz et sektörünün gelişimi ve sorunları konuşuldu. 

Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Kuruluş aşamasında birçok sorunlarla karşılaşırsınız. Özel bir kaynak olmadığı takdirde özellikle bu kuruluş aşamasında zorluklar çekilir. Sizlerin düşünceleri bizler için çok önemlidir, anlamlıdır. Bizler, belediye hizmetlerini sizlere nasıl yansıtırız, imkânlarımızı onun gayretleri içindeyiz. Teşvik konusunda ne gerekirse yapmaya hazırız. Beyaz Et Üreticileri Birliği’nin örgütlenmesini isabetli buluyorum. Hakikaten Malatya’mızda iki önemli kuruluş var. Kesimhanesi ve üretim mekanizmalarıyla ilgili entegrelerimiz Malatya’nın yüz akıdır. Birliğinizin Malatya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Beyaz Et Üreticileri Birliği Başkanı Serdar Yıldız ise, Birliğin kısa bir zaman önce kurulduğunu belirterek, “Beyaz Et Üreticileri Birliği olarak başkanımızı ziyarete geldik. Birliğimiz 6 ay önce kurulan bir birlik. Genel kurulumuzu yaptık ve arkadaşlarla örgütlenerek memleketimize daha iyi hizmet etmek için kolları sıvadık. Başkanımızdan destek almak için buradayız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız