SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Destek Bekliyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:52:35
Destek Bekliyorlar
A- A+ PAYLAŞ

 İYİLİKDER Genel Başkanı İbrahim Bahar, yardımların sürebilmesi için hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini ifade etti. 

İYİLİKDER Genel Başkanı İbrahim Bahar, Meşale Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Ayaz ile İYİLİKDER Malatya Temsilcisi Mehmet Yel, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın'ı makamında ziyaret ettiler.

Akın’a yeni görevinde başarılar dileyen İYİLİKDER Genel Başkanı İbrahim Bahar, derneğin kuruluş amacıyla ilgili bilgi verdikten sonra yaptıkları faaliyetleri kısaca özetledi. Bahar, 'İyiliğe Davet Ediyoruz' sloganıyla başlatmış oldukları kampanya çerçevesinde 'Bir Öğrenci de Sen Okut' - 'Senin de Bir Kardeş Ailen Olsun' - 'Bir Yetime de Sen Sahip Çık' - 'Canlar Susuz Kalmasın' kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi aktardı.

Bahar, İYİLİKDER olarak Batı Afrika ülkelerinden olan Sierra Leone' de yapımı devam eden külliye hakkında ayrıntılı bilgi verdikten sonra, bu tür yardımların sürebilmesi için hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız