SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:45:23
A- A+ PAYLAŞ

Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti. 

Akın, dünyada gelişen dengeler açısından gıda, tarım ve hayvancılığın çok önemli olması nedeni ile yeni çalışmalar, Çoban Müzesi, örnek projeler ve örnek çalışmalar ile ilgili görüşmeler yapmak için Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ve Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Başkan Akın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ve Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı İbrahim Yılmaz’ı ziyaret ederek, tarım ve hayvancılık konularında destek ve projelerinden dolayı Fatma Şahin’e teşekkür etti. Ziyarette, Gaziantep Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'ne kayıtlı olan aktif çalışan anaç koyun keçi yetiştiricisine verilen anaç süt yemi desteği, çiftçi kayıt sistemine kayıtlı aktif çiftçilere verilen kaliteli tohum desteği, Arı Yetiştiricileri Birliği'ne kayıtlı arıcılara verilen kovan desteği, kaliteli üretim yapacak olan kırmızıbiber ve nar üreticilerine verilecek olan fide desteği, yayla ve meralardaki hayvan sulama sistemlerine verilecek olan sulama desteği gibi konular konuşuldu. Çalışma ve projeleri uygularken ilgili sivil toplum örgütleri ile çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı İbrahim Yılmaz, ortak akıl noktasında başarılı olduklarını söyledi.

“YEREL YÖNETİCİLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ”

Ziyarette konuşan Akın, “Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi, bazı ilçe belediyeleri ile yaptığımız ve yapacağımız sulama, yol, elektrik, Çoban Evi Çoban Müzesi, sosyal ve kültürel amaçlı proje desteği konularında ortak çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalarımıza destek olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve ekibine, bazı ilçe belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak kırsaldaki göçün önüne geçebilmek ve doğal üretimin arttırılması adına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı gibi üretime dayalı farklı projelerinde desteklenmesi ve hayata geçirilmesi noktasında her türlü proje ve çalışmaların tüm yerel yöneticiler tarafından desteklemelerini bekliyoruz” dedi.

Birlik Başkanı İhsan Akın, daha sonra ise bir müze, örnek küçükbaş hayvan çiftliğini ve Gaziantep Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız