SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Destek Bekliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü ve Derneği terfi maçlarından şampiyon olarak döndü.

Ordu'da 14-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen ve 6 takımın katıldığı Görme Engelliler B-1 Futsal Şampiyonası Lige Yükselme Terfi Maçları'nda, Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü ve Derneği şampiyon oldu.

İlk maçında Konya Mevlana'yı 1-0 yenen Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü ve Derneği, ikinci maçında da İstanbul Görme Engelliler Spor Kulübünü 1-0'la geçti. Üçüncü maçında İstanbul Türkiye Görme Engelliler Spor Kulübü ile 0-0 berabere kalan Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü ve Derneği, son maçında Ordu Görme Engelliler Spor Kulübünü 2-1 mağlup ederek, terfi maçlarını lider tamamladı.

Şampiyona sonrası Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü ve Derneği Malatya'ya döndü. Dernek binasında bir basın açıklaması yapan Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü ve Derneği Başkanı Şerif Büyüktaş, "Malatya'yı temsilen müsabakalara katıldık ve 4 maç oynadık. 2. Lig'e yükselme müsabakaları oynadık. 4 maçta, 3 galibiyet birde beraberlik alarak, şampiyon olduk. Malatya'ya kupa kazandırdığımız için çok mutluyuz. Malatya'yı daha önceden gerek yüzme gerekse de atletizmde en iyi şekilde temsil etmiştik.

Futsal'da da başarılı sonuçlar elde etmek istiyorduk. Takım olarak buna çok inanmıştık. Bu inancımızı gerçeğe dönüştürdük ve başardık" dedi.

Büyüktaş, destekler sayesinde Ordu'daki terfi maçlarına katıldıklarını ifade ederek, "Özellikle Ordu'ya gidiş ve dönüşte bize destek veren Vali Ulvi Saran'a, Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er'e ve katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bizlere gerçekten büyük destekler verdiler. Bizlerin Ordu'daki terfi maçlarına gidip gelmemizi sağladılar" diye konuştu.

Görme Engelliler Spor Kulüplerinin hiçbir dayanağının olmadığını kaydeden Büyüktaş, "Kurumsal olarak hiçbir desteğimiz yok. sadece sponsor destekleriyle sportif faaliyetlere katılmaya çalışıyoruz. Buradan iş adamlarımıza seslenmek istiyorum. Bizlere destek versinler. Malatya'yı en iyi şekilde temsil eden Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü ve Derneğini destekleyeceklerine de inanıyoruz. İnşallah desteklerde geldikçe, Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü ve Derneği futsal, yüzme ve atletizm branşlarında Malatya'ya daha birçok başarılar kazandıracaktır. 79 kulüp arasında şuanda ilk beşin içerisindeyiz. Bizleri daha iyi yerlerde görmeniz sizlerin vereceği desteklerden geçmektedir. Özellikle Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'dan bizlere ücretsiz bir yer tahsisi etmesini buradan rica ediyoruz. Kira verme yerine bu parayı sportif faaliyetlerde kullanmak bizim adımıza çok daha iyi olacaktır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız