SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:53:51
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi, engellilerin istihdamına katkıda bulunmak amacıyla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübü ve İş-Kur işbirliğinde hazırlanan proje kapsamında, engellilere yönelik bilgisayarlı muhasebe kursu başlattı. 
 
Engelliler Merkezi'nde verilen kurs ile ilgili bir açıklama yapan Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, engellilerin istihdamına katkıda bulunmak amacıyla böyle bir kurs başlattıklarını söyledi. Daha önce yapmış oldukları kurslarla engellilerin hayata tutunmalarına yardımcı olduklarını belirten Yılmaz, "Özellikle ÖMSS kursu ile 50 engelli kardeşimizin Türkiye’nin çeşitli illerindeki kamu kurum ve kuruluşlarına yerleşmeleri bizleri çok mutlu etti ve onların mutluluğu ile bizlerde çalışmalarımızı bir kat daha hızlandırdık" diye konuştu.
 
Verdikleri kurslarla engellilerin koluna altın bilezik kazandırdıklarını vurgulayan Yılmaz, açmış oldukları kurslarla kalifiyeli çalışan bireyleri topluma kazandırmak istediklerini aktardı.
 
İş konusunda engellilerin çok fazla sıkıntı yaşadıklarına işaret eden Yılmaz, "Malatyalı işadamlarımızdan bu alanda destek bekliyoruz" dedi. Kursların açılmasında kendilerine büyük destek veren Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım'a, Halk Eğitim Müdürlüğü ve İş-Kur’a teşekkür eden Yılmaz, çalışmalara aralıksız devam edeceklerinin altını çizdi. Bilgisayarlı muhasebe kursunu veren Eğitmen Aycan Baktemur da, Ali Yıldırım'a ve İş-Kur'a teşekkür etti.
 
Engelli üyeler ise verilen kurslardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kent Konseyi Genel Sekreterliği çalışanlarına ve Kent Konseyi Engelliler Merkezi çalışanlarına teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız