SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:04:30
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Türkiye’de ilk defa organize edilecek olan “Özel Sporcular Deplasmanlı Futbol Ligi” heyecanını Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü de yaşayacak. 

Türkiye genelinde 14 takımın katılımı ile 13 Ekim’de başlayacak olan ligde yer alacak olan Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, lig hazırlıklarını sürdürüyor. Okul sahasında teknik sorumlu Sertaç Yılmaz nezaretinde ilk defa düzenlenecek olan ligin hazırlıklarını sürdüren özel sporcular, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan lig ile ilgili bilgiler veren Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Erkan Görür, “Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz, “Özel Sporcular Deplasmanlı Futbol Ligi”nde 14 ilden 14 takımımız yer alıyor. Bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz. Özel sporcularımız, futbolda da ligimizle beraber Türkiye’ye örnek davranışlar sergileyecektir. Özel sporcularımız, sporun kardeşlik olduğunu, sporun rehabilitasyon olduğunu ve de sporun ilaç olduğunu ispatlayacaklar” dedi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Kazım Aydoğan ise, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, şunları söyledi: 

“Türkiye’de 14 kulüple birlikte bir lige giriyoruz. Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü olarak 14 branşta faaliyet yapıyoruz. 150 lisanslı sporcumuz var. Bunun yanında da çok sayıda milli sporcumuz bulunuyor. Genel anlamda başarılı bir kulübüz. Türkiye ve Malatya özelinde vatandaşlarımızın çocuklarımıza desteklerini bekliyoruz.”

Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Sertaç Yılmaz da, sporun özel sporcular üzerinde olumlu etkilerinin olduğunu vurgulayarak, “Çocuklarımızın fiziksel olarak rahatlayabilmeleri ve zihinsel olarak kendilerini başarılı hissetmeleri açısından sporu önemsiyoruz. Aynı zamanda sporcularımızın başarılı olabilmeleri içinde son derece güzel bir amaç olarak görüyoruz. Özel sporcularımızın toplumda bir şeyleri başardıklarını hissedebilmeleri için onları yönlendirebileceğimiz en güzel meşgalelerin başında spor geliyor. Bizde bu anlamda çocuklarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Takımın futbolcuları Olcay Gökçek, Ahmet Gemici ve Kıvanç Aydın ise, ligin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü olarak ligi şampiyon olarak tamamlayacaklarını ifade ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız