SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Destek Çağrısı

A- A+ PAYLAŞ

TRT 1'de yayınlanan "Sen Türkülerini Söyle" yarışmacılarından Kürşat Zengin, Vali ve Belediye Başkanını makamında ziyaret ederek, destek istedi.

Zengin, ilk olarak Vali Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret etti. Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatyalıları özellikle de öğrencileri SMS desteği vermesi konusunda çağrıda bulundu.

Daşöz, "Ben Malatyalıları destek olmaya davet ediyorum. Kürşat Zengin ve Elif Avcı yarışmada Malatya'yı en iyi şekilde temsil ediyorlar. Binlerce kişi arasında büyük bir başarı elde ettiler. Burada Malatya halkına ve özellikle 91 Bin Dev Öğrenciye büyük bir sorumluluk düşüyor. Herkesi bir kez daha destek vermeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Kürşat Zengin ise, "Malatya kültürünü ve tanıtımını en iyi şekilde yapmak için çalışıyoruz. Malatyalı ben ve Elif Avcı sizlerden destek bekliyoruz. Destek vermek isteyenler, TURKU 103D 3969'a SMS göndersinler" dedi.

Zengin daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Çakır, Kürşat Zengin'in Malatya'nın tanıtımını gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Birçok yarışmacı içerisinde ilk altı içinde yer alan iki Malatyalı sanatçı var. Bu bir nevi Malatya'nın tanıtımı demektir. Bizde, yarışmacılarımıza destek vereceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız