SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Destek Gecesi Düzenlenecek

A- A+ PAYLAŞ
 
44 Malatyaspor'un destek gecesi düzenleyeceği bildirildi. Kulüp As Başkanı Enes Tosun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kulübümüz kurulduğu günden buyana oynadığı 35 resmi karşılaşmayı kazanma başarısı göstermiştir. 1. Amatör Küme'de mağlubiyet yüzü görmeyen takımımız, Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde de oynadığı 9 karşılaşmanın 6'sını kazanırken, 3'ünde berabere kaldı. Grup lideri Kahramanmaraş Belediyespor'un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyoruz" dedi. 
 
Tosun, "Amacımız kulüp olarak Malatya'yı 3. Lig'de temsil etmektir. Bunun için takdir edilmelidir ki, maddiyat büyük önem taşıyor. Bizler Malatyalı birkaç esnaf olarak takımın bu noktalara gelmesi için gerek maddi gerekse manevi büyük katkılar sağladık. Takımın zirveye oynuyor olması, sezon başında yaptığımız bütçe planının yetersiz kalmasına neden oldu. Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde takımlar çok zorlu ve 3. Lig'e çıkabilmek için büyük paralar harcıyorlar. Birçok kulüp belediye ve kurumların destekleriyle ilerlerken, biz birkaç esnaf arkadaşımızın özverileriyle bu noktaya geldik. Grupta en mütevazi bütçeye sahibiz ve bu bütçe doğrultusunda Malatyalı futbolculardan oluşan bir takım kurduk. Takıma takviye yapmayı planlıyoruz ve buda büyük bir maddi külfet oluşturuyor. Hedeflediğimiz noktaya ulaşabilmek için maddi desteğe ihtiyacımız var. Bu anlamda 24 Aralık'ta Holiday İnn İstanbul Otel'de destek gecesi düzenleyeceğiz. Mülki amirlerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın bize destek olacaklarından kuşkumuz yok. Verilecek destek ile hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Düzenleyeceğimiz gecede, sadece davetiyelerden para alacacağız. Aslında böyle bir destek gecesi düzenlemeyi hiç düşünmemiştik. Ama hedefimizin şampiyonluk olması maddi desteğe ihtiyacımızın olmasına neden oldu. İnşallah bu destekle hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız."  ifadelerini kullandı. 
 
Pazar günü saat 11.00'da grup lideri Kahramanmaraş Belediyespor'u ağırlayacaklarını kaydeden Tosun, "Bu hafta Yeşiltepe Stadı'nda lider Kahramanmaraş Belediyespor ile karşılaşacağız. Zorlu ve zevkli bir mücadele olacak. Bu kritik karşılaşmada taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Gelecek güzel günler bizi bekliyor" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız