SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Destek Geldi'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Meşale Derneği'nin Turgut Özal Tıp Merkezi önünde bekleyen ve çoğunluğunu il dışından gelen hasta yakınlarının oluşturduğu vatandaşlara iftar organizasyonunun, hayırda yarışı başlattığı bildirildi.

Günde 400 civarında kişinin iftar ettiği Turgut Özal Tıp Merkezi yanındaki Meşale Derneği'nin organizasyonuna, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Diyanetsen Malatya Şube Başkanı Refik Metin, İnönü Üniversitesi'nden bölüm başkanları ve iş adamları da katıldı.

İftar yemeğine, basından öğrenip geldiklerini söyleyen yetkililer, özellikle Adıyaman, Bingöl, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi, Elazığ ve ilçelerinden, diğer illerden gelen hasta yakınlarının bu güne kadar Malatyalı hayırseverlerin burayı nasıl göremediğinden yakındılar.

Meşale Derneği Başkanı Tamer Çalhan, yıllardır Turgut Özal Tıp Merkezi önünde hastalarını beklerken mağdur olan vatandaşların Ramazan Ayı'nda iftar etmeleri için bu yıl ilk kez iftar verme çalışmasını başlattıklarını belirtip, "Organizasyonun basında yer almasından sonra birçok hayırsever iftar vermek için başvuru yaptı derneğimize. Kimi bir günlük iftarı karşılıyor. Kimisi ise verilen iftar yemeğine gücünce katkıda bulunuyorlar. Böylece iftar yemeği hayırda yarışı başlattı" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız