SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Destek Görmüyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor Kaptanı Mehmet Yoldaş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İHA Muhabirine konuşan kaptan Mehmet Yoldaş, genç futbolcuların Malatyaspor formasını layıkıyla taşımaya çalıştıklarını ancak Malatya kamuoyundan destek görmediklerini savundu. Yoldaş, genç futbolculara destek verilmesi gerektiğini kaydederek, "Takımdan tecrübeli futbolcuların gitmesinin ardından genç futbolcular Malatyaspor formasını giymeye başladı. Takımdaki çoğu arkadaşımız hem alt yapıdan geldi hem de kamp görmediler. Bunun yanında maç eksiği olan birçok arkadaşımız vardı. Elazığspor deplasmanına gittiğimizde yedekte oturacak futbolcu bile neredeyse yoktu. Kısa sürede oyuncular birbirine kenetlendi ve iyi bir futbol ortaya koymaya başladı. Ancak Malatya kamuoyu her ne hikmetse bizden desteklerini esirgemeye başladı. Bu takım olarak hepimizi çok üzüyor" dedi.

GENÇLERE DESTEK VERMİYORLAR

Malatyaspor'un büyük bir cami olduğunu kaydeden Yoldaş, "Malatyaspor formasını giymek hepimiz için en büyük onur ve gururdur. Biz de giydiğimiz formanın hakkını vermek için sahada elimizden geleni yapıyoruz. Her geçen hafta takım daha iyiye gidiyor. Kolay puan kaybedeceğimizi düşünenler sahada yanıldıklarının farkına varıyor. Çünkü sahada hırslı, mücadele eden genç bir takım var. Bütün arkadaşlarımız giydiği formanın hakkını vermek için sahada elinden geleni yapıyor. Bizler Malatyasporlu futbolcular
olarak Malatya'yı temsil ediyoruz. 2. ligden düştük gözüyle bakılsa bile biz buna aldırmadan her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Puan kaybettiğimiz maçlarda da maçın başından sonuna kadar mücadele ediyoruz. Biz bu kadar çaba harcarken Malatya mülki amirleri, yerel yönetimler ve kamuoyu bizlere destek vermiyor. Artık Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenmanlara bile kimse gelmiyor. Deyim yerindeyse yalnız bırakıldık. Ama şunu unutmasınlar ki, unutulanlar, unutanları asla unutmazlar" diye konuştu.

ELİMİZDEN TUTSUNLAR

Takımda yetenekli futbolcuların varlığına değinen Yoldaş, "Birçoğumuz Malatya'nın yetiştirdiği futbolcularız. Malatyaspor'un en zor günlerinde her zaman bizler buradaydık. Takımımız için ne gerekiyorsa yaptık. Ama anlamadığım Malatyalı mıyız diye destek verilmiyor? Elimizden tutulması gerekirken, tamamen unutulduk. Takımda birçok yetenekli futbolcu var. Maç deneyimi kazandıkça takım daha iyi bir hale geliyor. Malatya kamuoyunun bu noktada bizlerle bütünleşmesini bekliyoruz. Bizler burada Malatyaspor için onurlu bir mücadele veriyoruz. Tek isteğimiz bizlere destek verilmesi" şeklinde konuştu.

ADIYAMANSPOR MAÇINA GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ

Kaptan, takımın iyi futbol oynadığını belirterek, "Genç kadromuz maçın başından sonuna kadar mücadele ediyor. Maç deneyimi artıkça sahadaki hatalarımız da azalmaya başladı. Mücadelemizi skora yansıtmak istiyoruz. İyi oynadığımıza inanıyorum. Şimdi önümüzde zorlu bir periyot var. Pazar günü Adıyamanspor ile deplasmanda oynayacağız. Hafta içi Çarşamba günü Elazığspor ile kendi sahamızda mücadele edeceğiz ve daha sonrada Van Belediyespor deplasmanına gideceğiz. Genç futbolcular olarak bu zorlu periyodu en
iyi şekilde atlatmayı planlıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız