SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Hepimizin Görevi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:43:05
A- A+ PAYLAŞ

 

 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanlığı, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’a destek verdi. 
 
İl Başkanlığı binasına “Asla Yalnız Değilsiniz” yazılı bayrak asan CHP Malatya İl Teşkilatı, aldığı kombine biletlerle Yeni Malatyaspor’a destekte bulundu.
 
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Yeni Malatyaspor’un hak ettiği yere gelebilmesi adına parti olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
 
Kiraz, Yeni Malatyaspor’un şehrin birlik ve beraberliği adına önemli bir rol üstlendiğini belirterek, “Malatyaspor, Malatya’nın önemli bir değeridir. Malatya’nın birçok değeri var. Bunlardan birisi de elbette ki, Malatyaspor. Spor, hem centilmenlik hem de birlik ve beraberlik adına önemli bir faaliyet. Malatyaspor, bizim birliğimiz ve beraberliğimiz açısından büyük bir önem taşıyor. Tabi futbolu siyaset üstü görüp, değerlendirmek gerekiyor. Hangi siyasi partiye mensup olursak olalım, hangi düşünceye sahip olursak olalım ilimizin futbol takımını desteklemek hepimizin görevidir” dedi.
 
Takımın hak ettiği yerde olmadığını kaydeden Kiraz, şunları söyledi: “Malatyaspor, geçmişte birçok başarıya imza attı. Gerek Süper Lig’de büyük takımlarla verdiği mücadeleleri biliyoruz gerekse de UEFA’da verdiği mücadeleyi biliyoruz. Ama son yıllarda maalesef Malatyaspor hak ettiği yerlerde değil. Tabi bir şehrin futbol takımı, o şehrin gelişmişlik düzeyini de gösterir. Futbol takımı neredeyse, şehrin gelişmişlik düzeyi de onunla ölçülebilir. Ve maalesef Malatyaspor olarak hak ettiğimiz yerde değiliz.”
Kiraz, herkesi takıma destek vermeye davet ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak ve şahsım olarak Malatyaspor’a her türlü desteği vermeye hazırız. Özellikle Malatyaspor’un hak ettiği yere gelebilmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bütün Malatyalılarla birlikte birlik, beraberlik ve kardeşliği sağlayabilirsek başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Bizde gerek astığımız bayrakla gerekse de aldığımız kombine biletlerle takıma katkı sağlamaya çalışıyoruz. Herkesi de Malatyaspor’a destek vermeye davet ediyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız