SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek İstemeye Geldik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:13:45
A- A+ PAYLAŞ

Seçimlere sayılı günler kala AKP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt bölgesindeki Turgut Özal Mahallesindeki özel bir sitede vatandaşlar ile buluştu.

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren AKP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat beraberindeki partililerle birlikte Turgut Özal Mahallesi’ndeki özel bir sitede vatandaşlara hitap etti. Polat, bu yerel seçimin artık genel seçim havasında olduğunu belirterek, “Bu yerel seçimler artık yerel seçim olmaktan çıktı. Artık genel seçim havasında bir seçim yürütüyoruz. Bizim burada Belediye Başkanı seçilmemizin ötesinde, bu seçim artık çocuklarımızın geleceği, torunlarımızın geleceği için ülkemiz için çok önemli. 12 yıldır bu iktidarın Türkiye’ye, Malatya’ya hizmetlerini hep birlikte görüyoruz ve yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte daha ileriye gitmek için sizlerin desteğini istemeye geldik. İnşallah 30 Mart yerel seçimlerinde sizlerin de desteği ile göreve gelip yeniden sizlerin hizmetkarı olacağız. Ben gecenin bu saatinde bizleri yalnız bırakmadığınız ve desteklerinizi eksik etmediğiniz için hepinize teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız