SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Destek İsteyeceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:20:00
'Destek İsteyeceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, Malatya’da Sağlık-Sen’in yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. 

Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, Malatya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Beydağı Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Memiş, Başhekim Yardımcısı Dr. Şemsettin Çitil ile bir araya gelerek, hastane hakkında bilgiler aldı. Metin Memiş, Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Bingöl ve sendika heyetinin ikinci adresi Malatya Devlet Hastanesi oldu. Memiş ve beraberindekiler burada da hem hastane personelini hem de hastaları ziyaret ettiler. Genel Başkan Metin Memiş, ziyaretlerden sonra Sağlık-Sen Malatya Şubesi’nin yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Açılış törenine Malatya İl Sağlık Müdürü Nail Umay, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Bayar, Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, Malatya Memur-Sen İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Hanifi Acar’ın yanı sıra Elazığ, Adıyaman, Sivas, Siirt ve Kocaeli Sağlık-Sen şube başkanları katıldı.

Açılışta konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, Memur-Sen ve Sağlık-Sen’in Türkiye’nin gelişiminde, değişiminde, dönüşümünde önemli manevi eserler bıraktığını ifade etti. 1 Kasım seçimlerine de değinen Memiş, “1 Kasım seçimlerinde milletimiz istikrar dedi. Yeni kurulacak hükümetten de beklentilerimiz var. Sağlık çalışanlarının, sosyal hizmet çalışanlarının bekleyen sorunları var ve bu sorunların çözümü için hükümetten destek isteyeceğiz” şeklinde konuştu.

Açılışın ardından yaklaşık bin kişiye aşure ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız