SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek İsteyen Kayıt Olsun"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:17:34
A- A+ PAYLAŞ
Kırmızı Et Üreticileri Başkanı Mehmet Taneli, yeni desteklerden yararlanılabilmesi için üreticilerin birliğe kayıt yaptırmaları gerektiğini söyledi. Taneli, kayıt yaptıranların hayvan başına 300 TL destek alabileceklerinin de altını çizdi. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Malatya İli Süt ve Süt Üreticileri Birlik Başkanı Aziz Kurtoğlu, Canlı Hayvan Pazarı Dernek Başkanı Ramazan Kırma, Malatya İli Damızlık Birliği Başkanı İsmail Apaydın, hazır bulunduğu toplantıda konuşan Taneli, " 01/01/2012 Tarihinden Geçerli Olmak Üzere Hayvan Başına 300TL Destek Verilecektir. Destekten Yararlanmak İçin Kırmızı Et Üreticileri Birliğine Üye Olmak, Ayrıca Gerekli Evrakların Birliğimize Teslim Etmeleri Gerekmektedir. 
 
Çıkan bu desteklemenin üreticimizin hassasiyetini göz önünde  bulundurularak desteğin çıkmasında başta Başbakanımız olmak üzere gıda tarım ve hayvancılık bakanı sn. Mehdi Eker e ve bakanlık teşkilatına destek çıkması için çaba sarf eden Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı sn. Bülent Tunç ve yönetim kuruluna Birliğim ve Malatya et üreticileri adına herkese ayrı ayrı katkılarından dolayı teşekkür ederim. Çıkan bu desteğin Biz Malatya Birliği Olarak üreticiye ulaşması için elimizden gelen gayreti göstererek üreticimize ulaşması için çalışacağız. 2011 yılında Malatya Et Üreticisi Hakkı Olan 2 trilyon 500milyar paranın 560 milyarını Üreticimiz Alabildi. Çünkü desteklemeler konusunda yeterince duyarlı olmadılar üreticinin hakkı olan 2 trilyon parayı üreticimiz alamadan geri gitti.    
 
2012 yılında böyle bir sıkıntı yaşamamak için tüm üreticilerimizin birlik kayıtlarını yaptırmalı bilgileri birlikten temin etsinler. Bu desteklerin alınabilmesi için Gıda Tarım İl ve İlçe Müdürlükleri, Belediyeler, Muhtarlıklar, Kasaplar, Marketler ve kesimhaneler koordineli çalışmak zorundadırlar. İnşallah Herkes üzerine düşen görevi yapar bu bir sorumluluktur haktır vebaldir kim hakkıyla görevini yapmazsa Malatya ya Malatya üreticisine, Malatya ekonomisine ihanet etmiş olur. İnşallah herkes layıkıyla görevini yapar tahmin ettiğimiz 3 trilyon bir parayı hep birlikte Malatya ekonomisine kazandırırız Çıkan bu yasanın Ülkemize, Üreticimize hayırlı olmasını dilerim.”   ifadelerini kullandı. 
 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız