SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Olacağız"

A- A+ PAYLAŞ
Kürecik'te Füze Kalkanı kurulması kararı sonrasında, sistemin kurulacağı yerin yakınlarına kurulan “Radar Sistemine Hayır” çadırını ziyaret eden CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “19 Kasım’da yapılacak bölgesel mitinge tam destek olacağız” dedi.  
 
Milletvekili Veli Ağbaba'nın ziyaretine  CHP Malatya İl Başkanı Hüseyin Baştürk'te eşlik etti. Çadır ziyaret sırasında konuşan Ağababa, “Ben ve ekibim bütün CHP il örgütü, ilçe örgütleri, belediye başkanlarıyla 19 Kasım’da belediye meydanında yapılacak ‘Füze Kalkanına Hayır’ mitingine katılacağız ve orada olacağız. Bu sorun Kozluca, Hekimhan, Darende, Doğanyol, Malatya bütün Türkiye’yi ilgilendiren bir sorundur. Kürecik’i hedef haline getirmekten başka bir şey değildir. AKP hükümeti her seferinde insanları kandırdığı gibi bu konuda da insanları kandırmıştır. AKP Hükümeti ABD ile ikili görüşme yaparak kimsenin önerilerini dikkate almamıştır. Ne kendi milletvekilini ne muhalefeti dinlememiştir. AKP ayrıca konuyu TBMM meclisine getirmek istemiyor. Gizli antlaşmalarla radarı kurmak istiyor. Bu TBMM’ye saygısızlıktır. Her seferinde İsrail’e kafa tutan AKP hükümeti bu anlaşmayla ve kurmak istediği radar sistemiyle İsrail’i korumak istiyor.” dedi.  
 
CHP olarak tüm güçleriyle mitinge destek vereceklerini belirten Ağbaba, “19 Kasım’da mitingde olacağız. Kalkanın kurulmaması için mücadele edeceğiz. Önümüzde hafta bu konuyu yargıya taşıyarak mahkemeye başvuracağız. Hukuki hakkımızı kullanıp Kürecik’e bu radar sistemini kurdurtmayacağız” ifadelerini kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız