SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Destek Olalım'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Müzisyen Eğitimciler Derneği (MESD) Başkanı Mehmet Balkış, TRT'deki "Sen Türkülerini Söyle" yarışmasında mücadele eden Elif Avcı'ya SMS desteği sağlanması için çağrıda bulundu.

Balkış, son dönemde çeşitli nedenlerle Malatya'dan ses ve saz sanatçısının çok yetişmemekte olduğunu belirterek, "Bu nedenle Türkiye çapındaki bir yarışmaya katılmış ve son 6 finalist arasına girmeyi başarmış olan Elif Avcı'ya son aşamalarda elenmemesi için destek vermeliyiz. Bu destek ilimizin kültür ve sanatı ile tanıtımı açısından gerekmekte olup, hemşehrilerimizin bunu esirgemeyeceğine inanıyorum.

TRT 1'de Cumartesi akşamları 21.00'den sonra yayınlanan 'Sen Türkülerini Söyle' adlı yarışmada Malatya'yı en iyi şekilde temsil eden Elif Avcı, aynı zamanda milyarlarca lira ile yapamayacağımız bir Malatya tanıtımını her hafta çok güzel bir şekilde yapıyor.

SMS'lerin çok önem arzettiği yarışmada Elif Avcı için 'TURKU 116D' yazıp 3969'a göndermemiz gerekiyor. Elif her hafta jüriden yüksek notlar alıyor. Ancak bu yarışmada esas belirleyici SMS'ler oluyorn."dedi.

Aynı yarışmada bir başka Malatyalı Kürşat Zengin de mücadele ediyor. Bu genç isim de geçtiğimiz haftalarda Malatya'ya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunmuş ve destek istemişti. Kürşat Zengin'e destek vermek isteyenler de 'TURKU 103D' yazıp, 3969'a SMS gönderebilecekler.

FOTO: Elif Avcı, bir süre önce gerçekleştirdiği Malatya ziyareti sırasında MESD Başkanı Balkış'la birlikte görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız