SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Olmaları Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:58:00
A- A+ PAYLAŞ

Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği  Başkanı İhsan Akın, birlik ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapılan seçimle Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen  Gürsel Özbey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği  Başkanı İhsan Akın ve yönetim kurulu ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “İnşallah bundan sonraki dönemde yapacağımız hizmetlerde el birliği ile beraberce memlekete hizmet için ne gerekiyorsa onu yapacağız.  Her zaman biriz beraberiz yan yanayız.  Çünkü netice itibarıyla sizin de yapmış olduğunuz hizmetin borsamızda tescil olarak işlem olarak geçtiğini arkadaşlarımızda biliyor” dedi.

Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği  Başkanı ihsan Akın ise konuşmasında Ticaret Borsasının yeni yönetimine başarı dileğinde bulunarak, “Bütün kurum ve kuruluşların her alanda  küçükbaş hayvancılığa destek olmaları gerekiyor. Burada tabi Ticaret Borsası ’da bir nevi hayvancılık anlamında önemli çalışmaların içinde olan bir kurumdur. Bu bağlamda yeni yönetime hem hayırlı olsun dileklerinde bulunmak için buradayız. Hem de küçükbaş hayvan yetiştiricilerimize inşallah yeni yönetimdeki arkadaşlar ve başkan özverili çalışmaları ile üreticilerimize destek olacaklardır.  Bizler tekrar yeni seçilen başkan ve yönetime  hayırlı olması dileklerimizi sunuyoruz”  dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız