SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Olmaya Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2018-06-28 17:41:40
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek beraberindeki bazı yönetici ve iş adamlarıyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın zor bir görev üstlendiğini belirterek, Başkan Polat’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor ile ilgili istişarelerde bulunacaklarını ifade eden Gevrek, “Büyükşehir Belediyemiz, Evkur Yeni Malatyasporumuzun en büyük destekçisi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'ın, Yeşilyurt Belediye Başkanı iken de büyük destekleri oldu.  Süper Lig’de bütün takımların ciddi sorunları var. Bizim bu anlamda dengeli olmamız gerekiyor. Sivil toplum kuruluşlarımız, belediyelerimiz, iş adamlarımız, esnaflarımız başta olmak üzere herkesin desteği gerekli. Taraftarımız da bu anlamda bize destek olmalı” dedi.

Evkur Yeni Malatyasporun Malatya’nın ortak değeri olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’de olmasının Malatya’nın tanıtımı için önemli bir avantaj olduğunu söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un birleştirici yönünün olduğuna dikkat çeken Başkan Polat, “Malatya’da yaşlısı, genci herkes Evkur Yeni Malatyaspor için bir araya geliyor. Aynı sevinci ve hüznü paylaşıyor. Tribünlerde bu yıl çok güzel görüntülere denk geldik. Bizler her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Evkur Yeni Malatyaspor’un geldiği noktaya bakarsak, Malatyalılar takımlarına hep sahip çıktı. Bizler bundan sonra neler yapabiliriz? Bunun gayreti içerisinde olacağız. Ahmet Çakır’dan almış olduğumuz bayrağı daha yukarılara taşıyacağız. Hemşehrilerimiz, yine takımlarının etrafında kenetlenip aynı duygularla takımlarına sahip çıkmaya devam etmeliler” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız