SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Destek Olmazsa Artık Yapamayız''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen Kick Boks Büyükler Türkiye Şampiyonası'nı değerlendiren Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Bayansalduz, "Eğer maddi ve manevi destek çıkılmazsa böyle bir şampiyonayı Malatya'ya daha getiremeyiz" dedi.

Atatürk Spor Salonu'nda 26 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası'na yaklaşık bin sporcu, 200 dolayında antrenör ve hakem olmak üzere bin 200 kişinin bir hafta süreyle Malatya'da konaklarını hatırlatan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz, "Geçen yıl da Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nı Malatya'da düzenlemiştik. İyi bir ev sahipliği yapmamız nedeniyle bu yıl da Kick Boks Türkiye Şampiyonası verildi.

Eğer maddi ve manevi destek çıkılmazsa, böyle bir şampiyonayı Malatya'ya daha getiremeyiz. Böyle organizasyonlara destek çıkılması, sponsorlar bulunması lazım. Başta Belediye olmak üzere kurum ve kuruluşlar sponsorluk konusunda destek çıkarlarsa, böyle şampiyonaları Malatya'ya alırız, destek çıkılmazsa bir daha böyle bir organize yapamayız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız