SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Önemli"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'daki spor kulüplerini ziyaret eden Malatya Kent Konseyi Spor çalışma Grubu Temsilcisi Kadir Yıldırım ve grup üyeleri fikir alış verişinde de bulunuyor. 
 
"AMAÇ ROTAYI BELİRLEMEK"
 
Yıldırım ve beraberindekiler,  Judo Teakwondo Judo İhtisas Spor Kulübünün ashibi ve Teakwondo Milli Takım eski antrenörü Ramazan Öztatar ziyaret ettiler. Spor Çalışma Grubu Temsilcisi Kadir Yıldırım yaptığı konuşmada, "Ziyaretler, Malatya’da bulunan spor kulüplerinin sıkıntılarını dileklerini öğrenerek birlikte yapılacak çalışmaların rotasını belirlemek amacıyla yapılmaktadır. " dedi. 
 
"DESTEK ÖNEMLİ"
 
Teakwondo Judo İhtisas Spor Kulübünün sahibi Ramazan Öztatar ise " Malatya’da spor kulüpleri maddi anlamada sıkıntılar yaşıyor. Buna rağmen birçok başarılı çalışmalar ortaya koyuyorlar. Sporun gençlerin kişisel gelişimine çok büyük katkılar sağlamaktadır. Toplumla barışık gençlerin yetiştirilmesi için belediyeler ve diğer kurumlar spor kulüplerini desteklemesini istiyoruz. Sporun alt yapısı bu kulüpler vasıtası ile gerçekleşiyor. Malatya’nın bu alanda başarılı olması ve geride kalmaması ve ünlü sporcular yetiştirebilmesi için destek önemli." ifadelerini kullandı. 
 
Konuşmaların ardından kulüp öğrencileri kısa bir gösteri sunarak maharetlerini sergilediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız