SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Destek Pankartları İnecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:03:01
Destek Pankartları İnecek
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, şehirde asılan pankartların 24 Eylül Pazartesi akşamı kaldırılacağını belirterek, “Yeni Malatyaspor’a destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Özer, bayrak asma kampanyasına desteklerinden dolayı bütün Malatyalılara teşekkür ederek, “Kulübümüze destek vermek ve moral motivasyonu yükseltmek amaçlı olarak şehir merkezinde “Bayrak asma” kampanyasına gösterilen ilgi ve destekten dolayı herkese teşekkür ediyoruz. Bu destek kampanyası, takım-şehir bütünleşmesi ve takım-taraftar motivasyonunu yükseltme anlamında ziyadesiyle başarıya ulaşmıştır. Malatya Belediyemize de desteklerinden ve bayrak asma kampanyasına verdikleri müsaadeden ötürü ayrıca teşekkür ediyoruz. Şunu belirtmek istiyoruz ki, bayrakların şehir merkezine asılmasıyla ilgili Yeni Malatyaspor kulübü olarak Malatya Belediyemizden aldığımız izin Pazartesi akşamı sona erecektir. 24 Eylül Pazartesi akşamı İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince bayraklar sökülecektir. Bayraklarını almak isteyen esnaf ve kurumlarımız Salı günü İtfaiye Müdürlüğünden bayraklarını alabilirler. Gösterilen ilgi ve destek için bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eşleşmelerinde Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ile eşleşti. Özer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları kuraları Olimpiyatevi'nde çekildi. Yeni Malatyaspor olarak Alanyaspor ile eşleştik. Kuranın takımımız adına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız