SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Sağlayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:55:28
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay'ı makamında ziyaret etti. 

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi'nin; Arguvan İlçe Başkanı Kudret Kılınç, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, Muharrem Çamurlu ve Cumali Özcan ile birlikte Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay'ı ziyaretinde, hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunuldu.

Kaymakam Zafer Oktay, ilçeyle ilgili yapılan çalışmaları anlatarak, sorunlarının çözümü noktasında halka yardımcı olduklarını bildirip, yapılan hizmetleri anlattı. Malatya'nın büyükşehir oluşu ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Oktay, "Yeni yasa ile 13 il belediyesi, büyükşehir belediyesi haline gelmiştir. Malatya'nın da içinde bulunduğu Büyükşehir Yasa Tasarısı Malatya'ya hayırlı olsun" dedi. Oktay daha sonra, Arguvan ilçesi için yapılan projelerden bahsetti.

AKP İl Başkanı Tüfenkçi ise, Arguvan'ın Malatya'nın güzel bir ilçesi olduğunu belirterek, Arguvan için yapılacak olan ve projesi tamamlanan Yoncalı Barajı hakkında da bilgi verdi. Yoncalı Barajı'nın bölgeye tarım yönünden büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Tüfenkçi, Malatya'nın büyükşehir oluşunun avantajlarını anlatarak, halkın büyükşehirin faydalarından habersiz olduğunu, yeterince bilgilendirilmediğine dikkat çekti. Tüfenkçi, muhalefetin bu konuda asılsız iddialar kullandığının da altını çizdi. Tüfenkçi, Kaymakam Oktay'a Arguvan için yapacakları projeler ile ilgili gerekli desteği sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız