SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Destek Sözü Verdi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:16:17
Destek Sözü Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ilçeye yapılacak spor yatırımları için bir araya geldi. İlk çalışma suni zeminli çim sahanın yapılması için olacak. 

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret eden Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, ilçeye yapılması planlanan spor tesislerinde ortak hareket etme kararı aldı.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ'da gençlik ve spor tesisleri ve faaliyetleri kapsamında yapılacak çalışmalarda belediye olarak Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün yanında olacaklarını belirterek, belediye olarak tüm faaliyetlere imkanlar nispetinde destek olacaklarını söyledi. Kazgan ayrıca Akçadağ’a Gençlik Spor Bakanlığı'nca yaptırılan spor salonu ve sentetik futbol sahasının ilçe gençleri için çok önemli ve yararlı tesisler olduğunu vurgulayarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na teşekkür etti.

Başkan Ali Kazgan, 2015 yılında mevcut Akçadağ futbol sahasının da zemininin değişmesi halinde ilçenin spor tesisi ihtiyacı kalmayacağını belirtti.

İl Müdürü M. Sadi Fındıklı ise, “Belediye Başkanımız Sn. Ali Kazgan yıllardan beri Vali Yardımcılığı yapmış kamu hizmeti tecrübesi olan bir arkadaşımızdır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim. Gençlik ve Spor Bakanlığımızca Akçadağ’da yapmış olduğumuz tüm tesislerin bakım ve onarımı gibi konularda ayrıca Akçadağ’da gerçekleştireceğimiz spor faaliyetlerinde de belediyemizin desteklerini yanımızda görmek istiyoruz. Birlikte birçok güzel projeyi ve faaliyeti Akçadağlı gençler ve çocuklar yararına gerçekleştireceğimizden eminim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız