SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek Talep Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:00:10
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, mühendisleri ziyaret ederek Malatya’nın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

CHP’li İnci, ilk olarak Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB)’ne bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Malatya Temsilciliği’ni ziyaret etti. Odanın İl Temsilcisi Bedir Özten, yardımcısı Vehbi Aluçlu ve oda yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Hakan İnci, ziyarette yaptığı konuşmada, “Kendim de inşaat mühendisi olmam nedeniyle ilk ziyaretimi kendi odama yapmayı uygun gördüm. Kendilerinden Malatya’mızın ileri gitmesi için ne tür önerileri olduğu konusunda bilgiler alacağım” dedi. 

Bir kentin gelişmesi için meslek odaların öneminin büyük olduğunu belirten İnci, hem seçim sürecinde hem de seçimden sonra odalarla sürekli irtibat halinde olacağını kaydetti. 

ÖZTEN: HAKAN BEY YETİŞMİŞ BİRİ 

İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Bedir Özten ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hakan beyin teknik olarak yetişmiş biri olduğunu daha önceden biliyoruz. Oda yönetimi olarak, görevimiz gereği aday adaylarının ve adayların geçmişlerine baktık. Odam adına kendisine bu yarışta başarılar diliyorum” diye konuştu. 

MALATYA, ŞEHİR MERKEZİNDEN İBARET DEĞİL 

İnci, daha sonra Ziraat Mühendisleri Odası’nı ziyaret ederek oda başkanı Fevzi Çiçek ve oda yöneticileriyle görüştü. Ziraat Mühendisleri Odası’nın Malatya’da büyük bir önemi olduğunu belirten CHP’li İnci, “Dünyadaki kayısı ihtiyacının yüzde 80’ini karşılayan Malatya’da, bu ürünün yakın takipçisi olan arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz, görüş alışverişinde bulunacağız. Özellikle kayısıya dair önerilerini dinlemek istiyorum” ifadelerini kaydetti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Fevzi Çiçek ise Malatya’nın şehir merkezinden ibaret olmadığını kaydederek, “Malatya’da tarımı, tarımsal sanayiyi ve tarımdaki istihdamı göz ardı etmek mümkün değil. Bu nedenle de Hakan beyin bizim fikirlerimize ve görüşlerimize başvurmasından dolayı memnun olduk” dedi. 

BÜYÜKŞEHİR OLUNCA ODALARIN ÖNEMİ ARTACAK

Ardından Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Malatya İl Temsilciliğini ziyaret eden CHP’li Hakan İnci, il temsilcisi Fikret Ercan’la görüştü. İnci, “Yeni dönemde Malatya’nın büyükşehir olması nedeniyle çalışmalarımızda odalarımızın daha etkin yer alacağını düşünüyorum. Bu konuda odalarımızdan destek bekliyorum. Bizler kısmet olur da yönetime gelirsek sürekli odalarla birlikte çalışacağız. Yönetime katkı sunmalarını, meclisten doğru kararların çıkması yönünde destek olmalarını talep edeceğiz” ifadelerini kaydetti. 

Fikret Ercan ise İnci’ye adaylığından dolayı hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Biz harita mühendisleri olarak özellikle imar uygulamaları konusunda belediyeyle yakın teşviki mesaisi olan bir meslek birliğiyiz. İleride orada olursanız, başkanımla da birlikte çalışmaktan memnun oluruz” dedi. 

CHP Büyükşehir Adayı Hakan İnci, ziyaret ettiği oda yöneticileri ile Malatya’nın sorunları ve çözüm önerileri üzerine kapsamlı bir şekilde görüş alışverişinde bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız