SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek ve Dua Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:46:32
A- A+ PAYLAŞ

AKP Parti adayları ve yöneticiler, seçim çalışmalarını Çöşnük ve Sanayi Sitesi'nde sürdürürken, Mustafa Şahin ve Taha Özhan ayrıca esnaf ziyaretlerinde bulundular.

AKP'nin çalışmalarına ilişkin parti basın bülteni şöyle:

"ÇÖŞNÜK'TE..

AK Partililer, Çöşnük Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Büyük bir coşku altında gerçekleştirilen toplantıda, 6-0 sesleri yankılandı. AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Çöşnük Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. AK Parti heyeti, vatandaşların büyük coşkusuyla karşılandı. Mahalle toplantısında açılış konuşmasını yapan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, "İnsanın ve insanlığın onurunun, izzetinin ayak altına alındığı günde ortaya bir lider çıktı. O isim Recep Tayyip Erdoğan'dı. Çöşnüklüler, o gün, o güzel insana sahip çıktılar. O sahip çıkma ile insanın, insanlığın ayaklar altına alınan izzetini, onurunu ayağa kaldırdılar" dedi. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, Malatya'nın destan yazdığını ifade ederek, Türkiye'de AK Parti'ye en fazla destek veren 5 şehirden birisi olan Malatya için Başbakan'ın da 'Destan Şehir' ifadesini kullandığını hatırlattı. Özhan, Türkiye'nin çok zor şartlardan bugünlere geldiğini kaydederek, istikrar ve güveni ayakta tutmak için büyük bedeller ödediklerini ifade etti. 

Kırılgan süreçleri, kaos ortamını hayata geçirmek için planların yapıldığına dikkat çeken Özhan, "Muhalefet partileri bu işin başını çekiyor. Bunların başında Cumhuriyet Halk Partisi geliyor. Bu partinin başında Kılıçdaroğlu var. Bu vatandaş bir kaset skandalıyla genel başkan oldu. Genel başkan olduktan sonra ciddi bir kimlik bunalımı içine girdi. Ne olacağına bir türlü karar veremedi çünkü dünyada kasetle genel başkan olan tek adamdı. Önce biraz Baykal olmaya çalıştı bu bir iki hafta sürdü. Ondan sonra baktı ki bu pek tutmayacak ardından bir ara Gandi olmaya çalıştı. Onu da pek millete anlatamadı. Tayyip Erdoğan olmayı zaten hayal bile edemiyordu. Ahmet Davutoğlu olmayı da düşünemezdi. En sonunda döndü, dolaştı Cem Uzan olmaya karar verdi.  Şimdi bol kesende vaatler atıyor. Bunlar kafa karıştırabilir. Etrafımıza bunların ne gibi zararlarının olacağını, memleketi nasıl tahrip edeceğini aktarmamızda fayda var" diye konuştu. 

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, "Biz, bugüne kadar onurlarımızı ayak altına almaya çalışıp da, onurlu bir duruş sergileyen insanların hakkını savunmak bizim boynumuzun borcudur. Onların yapmış oldukları o lanetli uygulamaları da, bugün yine hafızalarımızda en zinde bir şekilde tutmak zorundayız. Çünkü bu ülkenin ekonomisinin, insan haklarının, özgürlüklerinin, inançlı mütedeyyin insanlarımızın, Alevi'sinin, Sünni'sinin, Türk'ünün, Kürt'ünün, ne varsa o gün ki siyasi anlayış vardır. Eğer onlar, bizim iktidara gelmiş olduğumuz tarihe kadar değil de daha önceden tedbirlerini almış olsalardı belki 30 bin vatandaşımızın, gencimizin kanı akmayacaktı" şeklinde konuştu. 

Şahin, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimde yüzde 80 oy alacaklarına inandığını belirterek, şunları söyledi: "Yerel seçimde yüzde 70'in üzerinde oy aldık. İnşallah genel seçimde, şuandaki listemize bakın, içinizden çıkan arkadaşlarımız, şimdiye kadar bu 4. seçimimiz ve hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımızdı. Ama ben eminim bu kadro, hem ilimize hem bölgemize hem de mahallelerimize en iyi hizmeti yapacak olan bir donanıma sahip"

KAYNARCA'DA..

AK Parti Malatya milletvekili adayları,  Kaynarca Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Kaynarca’da düzenlenen mahalle toplantısına, AK Parti Milletvekili adayı Bülent Tüfenkçi ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı katıldı. 

Kaynarca Mahallesinde düzenlenen ortak toplantıda konuşan AK Parti Milletvekili adayı Bülent Tüfenkçi, “ 7 Haziran seçimlerinde sizler tarihi bir tercihte bulunacaksınız. Hak,  batıl mücadelesinde tavır almak için, mazlumların, mahrumların, yetimlerin, yoksulların sesinin gür çıkması için bugüne kadar ezilen, dışlanan, ezilen insanların gür sesini dile getirebilmeniz için 7 Haziran’da önemli bir tercihte bulunacaksınız. Laf üretmiyoruz, laf üretmeyi marifet sanarak milletin önüne sunmuyoruz, kendimizi cesur ilan etmiyoruz. Haktan yana sizden yana tavır alarak cesur oluyoruz. Bizde hile, milleti kandırma diye bir şey asla yok” diye konuştu. 

 

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, “12 yıldır AK Parti hükümetleri döneminde yaptıklarımız ortada, bize bu yetkileri verin diyenlere hedefiniz nedir diye sorulduğunda, hedefimiz yüzde otuz beş diyorlar. Yüzde 35 alsalar dahi bu adamlar tek başlarına iktidar olamıyorlar. Ama koalisyon yaparız düşüncesiyle iktidar olmaya çalışıyorlar. Bu halk koalisyon dönemlerini çok iyi biliyor, bu ülkeyi nasıl batırdıklarını millet çok iyi hatırlıyor. Millet istikrarı gördü ve istikrardan yana olacak. 7 Haziran için yola çıktık. Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle dimdik, alnı açık karşınızda olacağız” diye konuştu.

SANAYİ SİTESİ ZİYARETİ..

AK Parti Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen Milletvekili adayları, AK Parti hükümetleri döneminde esnafa verilen desteklerden bahsederek, 7 Haziran seçimleri için destek istedi. 

AK Parti Milletvekili adayları Taha Özhan, Mustafa Şahin, Bülent Tüfenkçi, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve partililer, Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Yeni Sanayi Sitesi ziyareti sırasında konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Sanayi sitesi kurulduğundan bu yana ilk kez bizim dönemimizde asfaltlandı.  Sanayi esnafımıza teşvikler verdik, birçok iyileştirmeler sağladık. Bundan sonrada 7 Haziran seçimlerinde sizlerin desteğine talip olmak için buradayız” dedi. 

7 Haziranda AK Parti’nin güçlü bir iktidar olması gerektiğini belirten AK Parti Milletvekili adayı Bülent Tüfenkçi, “Anayasayı değiştirecek şekilde iktidar çoğunluğunu yakalamamız gerekiyor. Anayasa değişikliği ülkenin tamamını ilgilendirse de esas itibariyle küçük esnafları çok daha fazla ilgilendiriyor. Kaynakların israfının adil olarak dağıtılması, hızlı hareket edilmesi, bürokratik engellerin kaldırılması esnafımız için çok önemli. Sizin verdiğiniz desteklerle biz bunu başaracağız” diye konuştu. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve Milletvekili adayı Taha Özhan'da, “7 Haziran seçimleri sadece AK Parti için değil, memleket içinde kritik bir dönüm noktası. Kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olduğu, Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olduğu yeni bir dönemin milat noktası. Bu milat noktasına çok güçlü bir şekilde gitmek, devam etmek ve istikrarın sürmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

"2002 yılında gerçekleşen devrimin, ikinci yarısı olarak kabul ettiğimiz 7 Haziran 2015 sonrasının da çok daha güçlü bir hale gelmesi gerekiyor" diyen Özhan, “ Bunu sizin desteğinizle yapabiliriz. 7 Haziran seçimlerinde katılım önemli yere haiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rehavet gösterdik. Yüzde seksenlerde olan katılım yüzde yetmişlere indi. Yüzde altmışla Cumhurbaşkanı seçecekken yüzde elli ikiyle seçebildik. Bu seçimlerde katılımı en üst düzeylerde tutmamız gerekiyor” şeklinde konuştu. 

AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Şahin'de, esnaf, sanayici, iş adamı ve STK’larla bir arada olmaya, nabzı tutmaya çalıştıklarını kaydetti. Şahin, “ Daha nitelikli bir sanayi sitesinin oluşması adına sizden gelen talepleri de göz önünde bulundurarak, donanımlı, Malatya esnafına yakışacak bir sanayi sitesinin elzem bir hal aldığını görüyoruz” diye konuştu.  

Konuşmaların ardından milletvekili adayları yeni sanayi sitesi esnafını dolaşarak, tek tek ellerini sıktı. 

ÖZHAN ZİYARETLERDE

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, Yeni Türkiye Sözleşmesi'nin merkezinde insan haysiyeti olduğunu söyledi. Taha Özhan, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ile birlikte genel seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesi ve Akpınar Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Özhan, AK Parti'nin seçim beyannamesi hakkında da bilgiler verdi. Vatandaşların yoğun ilgisi altında ziyaretlerini gerçekleştiren Özhan, Türkiye'yi üst gelir grubuna çıkarmak istediklerini ifade etti.

Özhan, "Seçim beyannamemizin merkezinde insani kalkınma var. Beyannamemizin de özetidir. AK Parti olarak iktidara geldiğimizde alt-orta gelir grubundaydık. 13 yıl içerisinde Türkiye'yi üst-orta gelir grubuna getirdik. İkinci yarı diye tarif ettiğimiz 2015 sonrasında da beyannamenin özü ve ana hedefi olan üst gelir grubuna Türkiye'yi çıkarmak istiyoruz. Bu Türkiye'deki bütün dinamiklerin eğitimden sağlığa, sağlıktan kişi başına düşen gelire, kişi başına düşen gelirden temel yatırımlara kadar her şeyin baştan aşağı dönüşeceği anlamına geliyor. Beyannamenin temel hedefi Türkiye'yi üst gelir grubuna sokmaktır" diye konuştu. 

ŞAHİN'İN ZİYARETİ..

AK Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, AK Parti'nin Malatya'da 6'da 6 yapacağını söyledi. Şahin, genel seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesi ve Kışla Caddesi esnaflarını ziyaret etti. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ilk olarak Yeni Sanayi Sitesi'nde esnafları ziyaret etti. Tek tek esnaflarla bir araya gelen Şahin, esnafların yaptıkları işler hakkında bilgiler aldı. Esnafların dua ve desteklerini alan Şahin, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.Milletvekili Şahin, ziyaretlerinin ikinci durağında Kışla Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Bir çiçekçi esnafı Şahin'e gül takdim ederken, bir esnaf ise, AK Parti'yle birlikte Türkiye'de büyük bir değişimin yaşandığını ifade etti. Bir otobüs firmasının işletmecisi ise, AK Parti'nin Türkiye'de önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na dua ettiklerini söyledi. 

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Şahin, vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi altında ziyaretlerde bulunduklarını ifade etti. Vatandaşların görüş ve düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Şahin, "Önümüzde 7 Haziran seçimleri var. 7 Haziran öncesi alan taraması yapmış olduğumuz bu dönemde; özellikle vatandaşlarımız, bugüne kadar bizim siyasette yapmış olduklarımızla alakalı karnemizi veriyorlar" dedi. 

Milletvekili Şahin, Malatya'da 6'da 6 yapacaklarından hiç şüphelerinin olmadığını kaydederek, "AK Parti'ye oy veren hiçbir arkadaşımızdan pişmanlık duymadık. Bugüne kadar bizim yanımızda yer almayan; kararsız kalan ya da başta ana muhalefet partisi olmak üzere onlara verilen oyların sorgulandığını görüyorum. Kesinlikle bugün artık eski Türkiye'nin unsurlarını, mimarlarını, bugüne kadar insanlarımıza hiçbir şey veremeyen başta ana muhalefet partisi olmak üzere vatandaşlarımız artık bu seçimden itibaren onların kendilerini yeni baştan çek edebilmesi açısından bir fırsat olduğunu düşünüyorlar. Bu seçimde bütün oyların AK Parti'ye geleceği noktasında vatandaşlarımızla yapmış olduğumuz görüşmelerde bunu görüyoruz. Ben eminim, bu seçimde Türkiye'de anayasayı yeni baştan değiştirecek kahir çoğunluğu bulacağız ve Malatya'mızda 6'da 6'yı yapacağız" şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız