SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Destek ve Katkı İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:36:08
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, birlik ve beraberlikle Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere taşıyacaklarına inandıklarını ifade etti. 

Yeni Malatyaspor yönetimi, Altın Kayısı Ramada Otel'de basın mensuplarıyla bir araya gelerek, istişarede bulundu. 

Düzenlenen toplantıda konuşan kulüp başkanı Adil Gevrek, birlik ve beraberlik içerisinde olmak ve istişare etmek amacıyla basın mensuplarıyla bir araya geldiklerini söyledi. Gevrek, yapacakları istişarenin kulübe hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Basınımız bizim, Malatya'mız ve Yeni Malatyasporumuz için önemli. Onun için biz basını önemsiyoruz. Bu nedenle basın mensuplarıyla bir araya gelmek istedik. O birlik ve beraberliği nasıl ki geçen sene sağladıysak, inşallah bu senede sağlarız. Burada hem basınımızla hem taraftarlarımızla hem de camiamızla o birlik ve beraberliği sağlarsak, inşallah Malatya'mızı hak ettiği yere taşırız" dedi.

Basının bir ilin aynası olduğunu aktaran Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü: "En güzel şeyleri basın yansıtıyor. Onun için basınımıza çok büyük görevler düşüyor. Bizim için önemli. Eleştirilerini her zaman dikkate aldık, bundan sonrada dikkate alacağız. Hep beraber ortak paydamız olan Malatya için çalışacağız. Gerektiği yerde tartışacağız, gerektiği yerde tatlı tatlı kavga edeceğiz ama her şey Malatya ve Yeni Malatyaspor için olacak. Ben eminim ki bu birlik ve beraberlikle biz Yeni Malatyasporumuzu hak ettiği yere taşırız. Bu istişarelerle birlik ve beraberliği sağlarız."

"Kulübün kendi kendini çevirmesi lazım"

Türkiye'de futbol kulüplerinin en büyük sıkıntısının ekonomik sıkıntı olduğunu dile getiren Gevrek, "Biz, yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte bir görüşme yaparak, kalıcı bir gelir olması için herkesten bir şeyler bekliyoruz. Valimizden, milletvekillerimizden, büyükşehir belediye başkanımızdan, bürokratlarımızdan, iş adamlarımızdan, herkesten destek bekliyoruz. Bu tek başına bizim yapabileceğimiz bir şey değil. Ama biz bir başlangıç yaptık. Kulübün kendi kendini çevirmesi lazım. Bu anlamda inşallah çalışmalarımız olacak ama burada herkesten destek ve katkı istiyoruz. Yeni Malatyasporumuza kalıcı bir gelir sağlanırsa, kulüp kendi kendini çevirirse, kimseye ihtiyaç olmaz. Malatya'da bunu yapacak güçte" diye konuştu.

Gevrek, Ekolojik Spor Köyü projelerinin olduğunu kaydederek, bu projeyi tek başına bir kulübün yapamayacağını, camianın desteğiyle projenin hayata geçirebileceğini ifade etti. 

Altyapıyla alakalı büyük sıkıntılarının olduğunu dile getiren Gevrek, "Gündemimizin ilk sırasında altyapı var. Altyapıyla alakalı arkadaşlarımızla bir toplantı yaptık. Ekolojik Spor Köyü'nün minisini mutlak Malatya'ya yapmamız lazım. Bütün camianın desteği lazım. İnşallah bununla ilgili çalışmamız olacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız